Fire døde efter flykollision i Australien

De fire personer er ikke blevet identificeret endnu

Politiet oplyser ifølge AFP, at de to mindre fly menes at være stødt sammen i luften. På helikopterbillederne her ses de spredte vragdele. Video: AP

Fire personer er døde efter at to fly styrtede sammen i luften, inden de styrtede ned nord for Melbourne i den australske delstat Victoria, Australien.

Det meddeler delstatens politi natten til onsdag.

'Vi vurderer, at de to fly er kollideret i luften, før de styrtede', skriver politiet i en pressemeddelelse.

'To passagerer i hvert fly er døde på stedet', fortsætter de.

Ifølge AFP oplyser politiet, at de to mindre fly menes at være stødt sammen i luften omkring 1,2 kilometer over den mindre by Mangalore nord for Melbourne.

De fire mennesker er endnu ikke identificeret, og politiet undersøger fortsat, hvad der har ført til kollisionen.

- Vi er ikke sikre på, hvorfor begge fly havde præcis samme bane, og hvorfor de var i det område, men desværre er de kollideret midt i luften, siger politiinspektør Peter Koger ifølge AFP.

Billeder fra ulykkesstedet viser stykker af bøjet metal på en mark og i træer.

Det ene fly var netop lettet, mens det endnu ikke vides, hvor det andet fly kom fra, meddeler politiet.

Peter Koger uddyber ifølge mediet News.com.au, at det ene fly styrtede stort set med det samme, mens det andet styrtede to kilometer nord for ulykkesstedet.

Begge havde de omfattende skader, før de ramte jorden. Det ene fly var ifølge politiet et træningsfly med en pilot og en elev om bord.

- Det er en stor tragedie for begge familier. Jeg ved, det er et træningsfly. Det er meget rystende for alle, heriblandt de redningsfolk der har været ved ulykkesstedet i dag, siger Koger ifølge News.com.au.

Ifølge The Guardian er træningsflyet et Piper PA-44-180 Seminole fly, mens det andet fly er et Beechcraft D95A Travel Air fly.