Fire fængslet for hash i Pusherstreet

Blev taget med hash i rygsække - fængslet i foreløbigt fire uger

Sent i aftes var politiets særlige Taskforce Pusherstreet - TFP - atter på arbejde i området ved den verdensberømte hashgade.

Her blev i alt fire anholdt i to forskellige sager - alle fire er i dag blevet fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev fængslet i foreløbigt fire uger hver.

- Den første sag er fra omkring kl. 22.40 i aftes, hvor to mænd kom gående med rygsække på. Her blev de stoppet og visiteret, og betjentene fandt hash og lignende i deres tasker, fortæller Dannie Rise, chef for TFP og fortsætter:

- Ved samme lejlighed fandt betjentene også nogle effekter, der pegede på en bestemt adresse på Christiania. Og her fandt man så yderligere hash, skunk og joints, der stod pakket i tasker.

- I alt er der fundet 49 kilo hash samt en del skunk og joints, fortæller Rise.

Politiet vurderer, at rygegodset i taskerne var pakket i taskerne, hvor det enten var klar til at blive leveret videre ud til en eller flere af boderne i Pusherstreet - eller at det var pakket sammen efter fyraften.

- Omkring midnat ser betjentene atter to mænd med rygsække, der også stoppes. Det er samme modus, og også her finder mand hash. Dog i knapt så stort et kvantum som i den første sag, fortæller Rise.

To af de anholdte er tidligere anholdt i Pusherstreet så sent som i sidste uge.