Der bliver grædt i retssal 27 i Københavns Byret onsdag morgen.
Årsagen er, at fire unge mænd er blevet idømt fængsel og udvisning af Danmark for at have angrebet den tyrkiske ambassade i København med brandbomber i marts sidste år.
De fire mænd på 19, 22, 23 og 24 år er dømt for at have kastet flere molotovcocktails mod bygningen på ydre Østerbro i København.
Tre af mændene har fået en fængselsstraf på et år og ni måneder, mens den fjerdes dom lyder på et år og seks måneder. De er alle blevet udvist af Danmark med indrejseforbud i 12 år.
Flere pårørende, der er mødt op for at støtte de fire mænd, bryder sammen i gråd efter domsafsigelsen. Andre samles foran retslokalet og snakker om dommens udfald med forsvarere.
Angrebet mod ambassaden, der ligger i et ambassadekvarter, fandt sted natten til 19. marts sidste år.
De fire mænd er alle fra det kurdiske miljø i København.
En af de tiltalte har tidligere forklaret, at de egentlig skulle have fejret kurdisk nytår i Odense, men droppede festen, da den tyrkiske hær havde indtaget byen Afrin i det nordvestlige Syrien.
Manden er selv fra Afrin og var vred og frustreret over situationen. Han tog derfor til et kurdisk mødested i Valby, hvor de tre andre tiltalte også var.
De fire kørte lidt rundt i København i den enes bil, og her begyndte de at snakke om ambassaden, og idéen opstod.
De ville skabe opmærksomhed om situationen og mente, at tidligere demonstrationer ikke havde skabt nok fokus på konflikten i Syrien og forholdene for kurderne i området.
I alt havde de syv brandbomber med til ambassaden den nat.
Flere molotovcocktails ramte ambassadens vinduer, og ifølge retten var det tegn på, at mændene forsøgte at knuse ruder og få kastet brandbomberne ind i bygningen for at skabe mest mulig skade.
Det lykkedes dog ikke, og ilden nåede kun at gøre kosmetisk skade på bygningen, har politiet oplyst.
De fire mænd blev også kun dømt for den milde paragraf i anklagen mod dem.
Mens alle dommere var enige om de fire mænds skyld og fængselsstraf, ønskede en af dommerne at lade de dømte nøjes med en advarsel om udvisning.
Tre af de dømte anker nu til landsretten. De anker ikke skyldsspørgsmålet, men søger i stedet at få en mildere dom - særligt at undgå at blive udvist.
Den fjerde anker også, men det er uvist, hvad der præcist bliver anket fra hans side, da hans forsvarer ikke var til stede i retten.