Fire mennesker alvorligt kvæstet i forlystelsespark

To vogne er stødt sammen i en ulykke i forlystelsesparken Alton Towers i Staffordshire i England

Fire personer er ifølge flere britiske medier blevet alvorligt kvæstet, efter at to vogne i rutsjebanen 'the Smiler' er stødt sammen tirsdag eftermiddag.

Ulykken fandt sted i Alton Towers, der ligger i Staffordshire vest for Nottingham.

Ifølge BBC fandt ulykken sted omkring klokken 15 dansk tid. Blandt andet en lægehelikopter er kommet til stedet.

'Der har været en hændelse på the Smiler her til eftermiddag, hvor to vogne er stødt sammen på en lav del af sporet. En af vognene var tom, mens den anden havde 16 gæster ombord', lyder det i en meddelelse udsendt af Merlin Entertainment, der står for driften af parken.

'Parkens fuldt ud kvalificerede førstehjælpere var på stedet med det samme for at hjælpe med evakueringen, som er undervejs, og området er blevet lukket ned for at give plads til udrykningskøretøjerne på stedet', lyder det endvidere.

Parken garanterer, at hændelsen vil blive undersøgt til bunds, så snart gæsterne er kommet i sikkerhed.

Blod i hele ansigtet
Flere vidner fortæller til blandt andet Daily Mirror, hvordan de kunne høre flere personer skrige i forbindelse med ulykken.

- Vi har på en restaurant, da vi hørte et stort brag, hvorefter folk begyndte at skrige, siger 13-årige Jenson Keegan til netmediet.

- Vi løb over til forlystelsen, og der kunne vi se mennesker med blod over hele ansigtet, fortæller hun.

De fire hårdt kvæstede personer er angiveligt teenagere, der har fået svære skader på benene. Alle passagerer på forlystelsen skulle være ved bevidsthed efter sammenstødet.