Fire sårede: Bil afsporer sporvogn i London

Sporvognen røg af skinnerne, da bilen i høj fart ramte den søndag aften

Fire sårede: Bil afsporer sporvogn i London

Her kan du se episoden. (Video: Newsflare)

Du kan se den voldsomme episode i klippet herover artiklen

En dramatisk episode udspillede sig søndag aften i London-bydelen Croydon, da en bil i høj fart kørte ind i en sporvogn.

Det voldsomme sammenstød afsporede sporvognen, og begge passagerer i bilen - en mand og en kvinde -  blev kørt på hospitalet, efter de af brandvæsenet var blevet befriet fra køretøjet.

To passagerer i sporvognen måtte også en tur på hospitalet, og ifølge yourlocalguardian.co.uk slap de fire sårede fra ulykken uden livstruende skader.

TV: Passagerer redder pige fanget under sporvogn

Overvågningsvideo af hændelsen viser bilen komme kørende i høj fart, og øjensynligt ignorerede føreren et rødt lys, før sammenstødet indtraf.

Nick Krofa bor lige ved siden af ulykkedsstedet, og han sad og så tv-serien 'Krig og Fred' på BBC, da han hørte en høj lyd uden for.

- Jeg tænkte, at det var ret højt, men jeg tænkte ikke videre over det. Da tv-programmet var færdigt, kiggede jeg ud af vinduet, hvor jeg så, at sporvognen var blevet afsporet, siger Nick Krofa ifølge standard.co.uk om oplevelsen.

- Det, der skete, var ret utroligt. Jeg ved ikke, hvordan en lille bil kunne afspore en sporvogn, lyder det forbavset fra tilskueren ifølge standard.co.uk.

Du kan se den voldsomme episode i klippet herover artiklen