Flere anholdte efter kæmpe politiaktion

12 personer er anholdt efter dagens politiaktion, mens politiet har foretaget 36 ransagninger

Københavns Politi har i dag anholdt 12 personer i forbindelse med en større aktion for at finde gerningsmændene bag trippeldrabet på Frederiksberg.

Det fortæller vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

- I dag fra klokken 10.10 til 17.35 har vi gennemført en anholdelses- og ransagningsaktion. Det var vores mål at anholde seks fokuspersoner, siger Jens Møller Jensen til Ekstra Bladet.

De seks mænd vil bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag, sigtet for drab til dels medvirken til drab samt for overtrædelse af våbenloven. De fem i alderen 22 – 32 år har forbindelse til rockergruppen Bandidos.

De sidste seks, fem mænd og en kvinde, sigtes for forskellige våbenlovsovertrædelser, da politiet blandt andet fandt en riffel og et haglgevær på to forskellige adresser.

- Det er for tidligt at sige, om de sidste seks skal fremstilles i grundlovsforhør. Men de har forbindelse til drabene, forklarer vicepolitiinspektøren.

Politiet har gennemført 36 ransagninger i forbindelse med dagens aktion.

Bandidos-klubhuse ransaget
Ved dagens aktion har politiet blandt andet gennemført ransagning i Bandidos' klubhus på Tudskærvej i Vanløse, samt en adresse i Brønshøj.

Også Bandidos' klubhus i Holbæk har haft besøg af politiet samt desuden en række privatadresser.

I sidste uge blev to mænd anholdt og fængslet. De to sigtes have håndteret samt videreformidlet det ene af de to våben, der blev brugt ved det tredobbelte drab.

Her er der tale om en Smith&Wesson revolver kaliber 38.

Våbnet har politiet dog ikke fundet endnu.

Trippeldrabet
De tre unge blev dræbt natten til  11. november i fjor. Her lå Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther og sov i den lille et-værelses lejlighed på Christian Paulsens Vej.

Omkring kl. 03.30 trængte to mænd via et stillads ind i lejligheden og dræbte de tre. Ud over den omtalte revolver, menes det andet gerningsvåben at være et haglgevær.

Efter drabene flygtede gerningsmændene atter via stilladset.

Bandidos-huset på Tudskærvej i Vanløse er et da de steder, politiet i dag har slået til.
(Foto: Kenneth Meyer) Krimi Rockere anholdt i sag om trippeldrab

Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev likvideret i november. 
(Foto: Privat) Krimi Sigtelse: Solgte drabsvåben mindre end 12 timer før trippeldrabet