Flere biler i sammenstød på hovedvej: 'Der er ingen mulighed for omkørsel'

Hovedvejen mellem Stuer og Thisted er blevet spærret på det værst tænkelige sted

Opdatering klokken 13.01: Vejen er nu igen åben for trafik.

Et mindre færdselsuheld betyder lørdag formiddag større trafikale vanskeligheder, fordi det er sket et meget uheldigt sted.

Det har nemlig været nødvendigt at afspærre Hovedvejen, Rute 11, mellem Solsortevej og Limfjordsvej på grund af uheldet.

- Det er ikke alvorligt, men det er simpelthen et spørgsmål om mængden af biler, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at fem biler er impliceret i uheldet, men at alle er fuldt ud ved bevidsthed og kun én klager over smerter i nakken efter uheldet.

- Det er ikke dramatisk, men fem biler i et kryds fylder, siger vagtchefen.

Uheldet er dog sket et sted, der gør, at det nu er umuligt at komme mellem Thyholm og Draget, da Rute 11 er eneste forbindelse med undtagelse af en kæmpe omvej omkring Mors, som i følge vagtchefen ikke kan betale sig.

- Der er ikke nogen steder at lave omkørsel, for der er ikke flere veje. Så der er ingen muligheder, siger Jens Claumarch.

Uheldet er sket her på Hovedvejen, hvor det ikke er muligt at lave omkørsler. Foto: Google Maps
Uheldet er sket her på Hovedvejen, hvor det ikke er muligt at lave omkørsler. Foto: Google Maps
 

Uheldet skete omkring 10.37, men politiet venter foreløbig først, at vejen bliver genåbnet omkring 12.30.

- Det afhænger af, hvor Falck lige skal komme fra, så de kan slæbe de her biler væk og skabe hul. Men de kommer så hurtigt, de kan, siger vagtchefen.