Flere biler udbrændt - angrebet med brosten og benzinbomber

Tre personbiler har været udsat for voldsomt hærværk med brosten og benzin i nattens løb i Kastrup-området.

Sådan så en af bilerne ud efter angrebet (Foto: presse-fotos.dk)
Sådan så en af bilerne ud efter angrebet (Foto: presse-fotos.dk)

Har du informationer om sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En eller flere brandstiftere har natten til søndag ødelagt tre personbiler i Kastrup på Amager.

Det bekræfter Københavns Politi over for Ekstra Bladet.

- Der er først blevet kastet brosten ind i bilerne og derefter benzin, måske i form af en molotovcocktail, siger Henrik Vedel, central efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau

Københavns Politi oplyser, at de fortsat er i gang med at undersøge, hvad der helt konkret er sket på stedet, men kan oplyse, at to af bilerne er fuldstændig udbrændt, men den tredje er voldsomt skadet af flammerne.

- Fremgangsmåden er den samme i alle tre tilfælde, og det er sket inden for et forholdsvist snævert område, så vi formoder, at det er den samme person eller personer, som står bag det her, siger Henrik Vedel.

- Desuden er der også sat brand til to containere i området, fortæller han.

Den første bil, det gik ud over, var en Nissan Note på adressen Kastrupvej 304. Branden blev anmeldt klokken ti minutter i et. Ti minutter senere stod der så flammer ud af en Citroën C1 på adressen Vægtergangen 54. Begge biler er totalskadede.

Kort tid efter var en Suzuki Splash på Syrefabriksvej 55 målet for et lignende angreb.

- Her lykkedes det med en brandslukker at få slået flammerne ned, men bilen er naturligvis brandskadet, siger efterforskningslederen.

Klokken 03.16 og 03.21 blev der desuden anmeldt brand i to containere på henholdsvis Nordmarksvej og ved krydset Rådhusvænget og Kastruplundgade.

Ingen personer er anholdt.

- Vi er naturligvis interesseret i at tale med folk, der eventuelt har set en eller flere personer køre rundt - sandsynligvis på cykel eller knallert - på de nævnte adresser i nattens løb, siger Henrik Vedel.