Annonce:
Annonce:

Flere narkofund på Samsø

Østjyllands Politis specialpatrulje tog torsdag til Samsø efter tip om, at der blev opbevaret stoffer flere steder på øen - fem personer blev sigtet

Annonce:
Følg Krimi

Flere hash-glade samsinger endte torsdag med at få en sigtelse på halsen, da Østjyllands Politis specialpatrulje tog til øen efter tip om, at visse borgere var i besiddelse af illegale stoffer.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Betjentene startede i Tranebjerg, hvor en mand erkendte at have en klump hash, efter politiet fortalte ham om deres oplysninger.

Hash på kollegie
Turen gik videre til et kollegie i Kolby, og her var hash-lugten fra to værelser så kraftig, at politiet fik bekræftet deres mistanke, allerede inden de bankede på.

En mandlig beboer blev sigtet for at være i besiddelse af skunk og hash, og en kvinde blev sigtet for at have en mindre mængde skunk på værelset.

Herefter drog politiet videre til Brundby, hvor de igen fandt hash - denne gang en større mængde - som en mand blev sigtet for at opbevare.

Annonce:

Patruljen sluttede den målrettede aktion i Besser, hvor betjentene kunne konfiskere nogle recept-pligtige tabletter, som en mand besad uden recept.

Vil øge patruljering på øen
Ifølge pressemeddelelsen har torsdagens fund givet anledning til, at specialpatruljen vil være mere opmærksom på øen, der kan forvente flere besøg i den nærmere fremtid.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte Østjyllands Politi for at få oplyst, hvilke mængder der er beslaglagt, men de er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til Ekstra Bladets nye krimipodcast 'Afhørt' herunder eller i din podcastapp. I det nye afsnit fortæller vi blandt andet om ydmygelser i rockermiljøet og om en vaskeægte 'skandaledommer'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: