Flere narkofund på Samsø

Østjyllands Politis specialpatrulje tog torsdag til Samsø efter tip om, at der blev opbevaret stoffer flere steder på øen - fem personer blev sigtet

Følg Krimi

Flere hash-glade samsinger endte torsdag med at få en sigtelse på halsen, da Østjyllands Politis specialpatrulje tog til øen efter tip om, at visse borgere var i besiddelse af illegale stoffer.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Betjentene startede i Tranebjerg, hvor en mand erkendte at have en klump hash, efter politiet fortalte ham om deres oplysninger.

Hash på kollegie
Turen gik videre til et kollegie i Kolby, og her var hash-lugten fra to værelser så kraftig, at politiet fik bekræftet deres mistanke, allerede inden de bankede på.

En mandlig beboer blev sigtet for at være i besiddelse af skunk og hash, og en kvinde blev sigtet for at have en mindre mængde skunk på værelset.

Herefter drog politiet videre til Brundby, hvor de igen fandt hash - denne gang en større mængde - som en mand blev sigtet for at opbevare.

Patruljen sluttede den målrettede aktion i Besser, hvor betjentene kunne konfiskere nogle recept-pligtige tabletter, som en mand besad uden recept.

Vil øge patruljering på øen
Ifølge pressemeddelelsen har torsdagens fund givet anledning til, at specialpatruljen vil være mere opmærksom på øen, der kan forvente flere besøg i den nærmere fremtid.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte Østjyllands Politi for at få oplyst, hvilke mængder der er beslaglagt, men de er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til Ekstra Bladets nye krimipodcast 'Afhørt' herunder eller i din podcastapp. I det nye afsnit fortæller vi blandt andet om ydmygelser i rockermiljøet og om en vaskeægte 'skandaledommer'

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers