Flere omkommet ved brand

Brand i villa i Nakskov

(Video: Per Rasmussen)
Følg Krimi

Flere personer er omkommet ved en villabrand på Mosevej i Nakskov. Det er endnu uvist, præcis hvor mange. Det oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Branden blev anmeldt klokken 22.17 i aftes. Huset er svært brandskadet, og vi ved, at der ligger flere personer derinde, som er omkommet, men vi kan ikke sige noget om omstændighederne, hvem de omkomne er, og hvor mange der er tale om, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen,  leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Grunden til, at politiet ikke kan komme nærmere ind på, hvor mange mennesker, der er blevet ofre for flammerne, er, at man endnu ikke har haft mulighed for at komme ind i huset.

Det forventes at kunne ske om en times tid, når gløderne har lagt sig.

- Lige nu venter vi på, at huset er kølet så meget ned, at vi kan komme ind med teknikere, så vi kan foretage de brandtekniske undersøgelser.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er huset fuldstændig brændt ud indvendigt i både stuen og på første sal, og vinduerne er sprængt.

Der er tale om en lille vej i udkanten af Nakskov, hvor der fortrinsvist er små, ældre enfamilieshuse.

Det er endnu uklart, om branden er opstået som følge af en forbrydelse, men alle relevante spor i den henseende vil nu blive sikret.

- Der er ikke umiddelbart tale om en forbrydelse, men vi undersøger altid tingene meget grundigt, da man kun kan sikre sporene én gang. Skulle der være tale om en forbrydelse af en eller anden art, så får vi sikret de nødvendige spor, så vi kan arbejde videre med det, men der er ikke umiddelbare tegn på en forbrydelse, siger Søren Ravn-Nielsen.

Ekstra Bladet erfarer, at branden var så voldsom, at der på et tidspunkt var frygt for, at flammerne kunne brede sig til nabohusene.

- Vi så ikke så meget, men pludselig var der et stort opbud af politi og brandbiler ved huset, fortæller en rystet nabo til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har ligeledes talt med en kvinde, der bor på samme vej. Hun fortæller, at brandvæsnet kom hurtigt til stedet.

- Der var meget meget styr på det, fortæller kvinden, der ikke ønsker at have sit navn frem.

Hun fortæller, at husene ikke ligger så langt fra hinanden, så det var svært at undgå at opdage, at der var brand.

- Det er frygteligt, at det er sket, siger hun og tilføjer, at der stadig arbejdes på brandstedet.

 

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.