Flere personer dræbt under skyderi centralt i Tel Aviv

Mindst fire meldt dræbt og flere såret efter skyderi i Israel

Politiet er stærk til stede ved skyderiet i Tel Aviv. Se med her (Video: AP)

Onsdag aften gik to personer til angreb med skydevåben i den israelske ferieby Tel Aviv, hvor mindst fire personer mistede livet.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters og tv-stationen CNN er to palæstinensiske fætre blevet anholdt for at stå bag angrebet. Gerningsmændene, som nu er blevet pågrebet af politiet, åbnede ild i et shoppingcenter og på en nærliggende gade.

Ifølge israelske myndigheder var de klædt ud som chasidiske jøder under angrebet. Det skriver CNN.

Udover de fire omkomne, som alle er israelere, blev mindst fem andre såret. Også den ene gerningsmand blev opereret umiddelbart efter skyderiet.

Travlt kvarter
I området, Sarona, hvor de to palæstinensere angreb, ligger der mange restauranter, pubs og caféer. Men det pulserende natteliv blev afbrudt af skudene, og politiet fik anmeldelsen omkring klokken 20.30 dansk tid, da var mange familier ude at spise i området.

En af dem var en kvinde, som har talt med Channel 10 ifølge Reuters.

- Jeg spiste pizza sammen med min familie. Så hørte vi skud, men vi vidste ikke, hvad der skete, og alle kastede sig ned på gulvet. Vi formåede at komme væk fra stedet og ned i en kælder, siger kvinden, der kun identificeres som Annette.

To bevæbnede mænd åbnede ild ved restauranten Benedict. Efterfølgende blev der skudt nær Haarbaa-gaden, skriver avisen Haaretz.

Området blev efterfølgende afsøgt af politiet, da man frygtede, at der kunne være gemt bomber i tasker.

Ingen har endnu officielt taget ansvaret for skyderiet, og også Hamas har i en officiel udmeldng afvist at tage 'æren' for angrebet.

Til gengæld hylder Hamas angrebet og kalder det en 'heroisk dåd', og samtidig lover de at 'zionisterne vil få flere overraskelser i løbet af ramadanen', skriver nyhedsbureauet AP.

Her under kan du læse, hvordan skyderiet udviklede sig minut for minut:

1 af 3 Foto: AP
2 af 3 (Foto: Google Maps)
3 af 3 (AP Photo/Sebastian Scheiner)