Flere ramt af bil i Storbritannien: 12-årig død

Flere personer blev ramt af bil foran skole. Politi eftersøger bil

En 12-årig dreng er blevet dræbt og fem andre er kommet til skade, efter at en bil påkørte en gruppe mennesker foran en skole i byen Loughton i Essex nordøst for London.

Det skriver BBC.

Ifølge mediet EssexLive kørte bilen omkring 15.30 lokal tid op på fortovet, hvor en række børn befandt sig, og et af børnene blev blandt andet kastet op over bilen.

Politiet mener, at påkørslen var en bevidst handling, oplyser det på et pressemøde kort før klokken 23 dansk tid. En 51-årig mand ved navn Tery Glover er efterlyst af politiet i forbindelse med hændelsen.

En 15-årig dreng, som også blev ramt af bilen, fortæller, at han hørte bilen gasse op, inden den kørte op på fortovet og ramte gruppen af børn.

Udover ham er en anden 15 årig dreng såret foruden en dreng på 13, en pige på 16 og en kvinde på 53. De meldes alle uden for livsfare.

Lederen af skolen Debden High School bekræfter ifølge BBC i en udtalelse, at den 12-årige er elev på skolen.

- Vores tanker er hos familien og alle berørte, lyder det fra skoleleder Helen Gascoyne.

Efterlyser Ford
Politiet oplyser, at de som følge af hændelsen har indledt en drabsefterforskning, og de leder i den forbindelse efter en sølvfarvet Ford KA med skader på fronten.

Ifølge vidner kørte bilen efter ulykken fra stedet, og selvom politiet var hurtigt fremme, nåede vedkommende at slippe væk.

Politiet opfordrer folk til ikke at dele ubekræftede rygter i forbindelse med hændelsen. Årsagen til ulykken er endnu ukendt.

Ekstra Bladet følger sagen...