Flere sårede ved skoleskyderi i USA

Ifølge flere medier har der været et skoleskyderi i Californien, USA

Følg Krimi

Ifølge NBC reagerede politiet torsdag morgen lokaltid på meldinger om skud på en high school i Santa Clarita i Californien, USA. På Twitter advarede politiet mod at nærme sig området.

Ifølge nyhedsbureauet Associated Press melder myndighederne i Los Angeles County i USA, at seks personer er kommet til skade ved et skyderiet.

Los Angeles Police Department har også skrevet ud på Twitter om angrebet. Politiet melder, at den mistænkte er uskadeliggjort. Ifølge Associated Press er gerningsmanden blevet tilbageholdt på hospitalet.

'Vi holder øje med situationen ved Saugus High School, hvor der har været meldinger om skyderi og flere personer skadet. Vi er i kontakt med den lokale politimyndighed,' skriver de.

Ifølge CNN er to personer indtil videre i kritisk tilstand, mens en kvinde er død på hospitalet.

Gerningsmanden bliver beskrevet som værende en 15-årig asiatisk mand iført sort tøj. Den lokale sheriff oplyser desuden, at de regner med, han er studerende på skolen.

Politiet har ransaget den mistænktes hjem.

Trump følger med
Pressesekretær ved Det Hvide Hus Judd Deere fortæller, at præsident Trump holder øje med udviklingen.

'Præsidenten holder øje med rapporterne fra skoleskyderiet i Santa Clarita, Californien. Det Hvide Hus opfordrer alle i området til at følge de lokale myndigheders anvisninger.'

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+