Flere uheld på motorveje skabte massiv kø

Flere uheld på de danske motorveje skabte torsdag aften kø med længere rejsetid end forventet

Følg Krimi

Torsdag aften skete der uheld på de danske motorveje, hvilket skabte massiv kø flere steder i landet.

Det oplyser Vejdirektoratet på deres hjemmeside.

Et trafikuheld på E20 Amagermotorvejen fra Ørestad mod Avedøre mellem afkørsel København C og Kalvebodbroerne først på aftenen gav voldsom kø med en forlænget rejsetid på op mod 40 minutter.

- Tre biler er stødt sammen, men ingen personer er kommet til skade. Der er dog en smule problemer med at få åbnet begge spor op, og det skaber noget kø i øjeblikket, fortalte Københavns Politis vagtleder, Jesper Frandsen, til Ekstra Bladet tidligere på aftenen.

Uheldet trak massiv kø fra frakørsel 18 ved Tårnby og giver samtidig kø i Vasbygade og Sydhavnsgade mod Sjællandsbroen, skrev DR P4 Trafik København & Sjælland på Twitter.

Uheldet påvirkede også trafikken omkring Københavns Lufthavn, hvor der ligeledes var stor kø og længere rejsetid end forventet.

Også på Helsingørmotorvejen rute 19 ved Kgs. Lyngby er der torsdag aften sket et trafikuheld, hvilket skaber massiv trafik.

- Der er flere biler, der er kørt sammen, og der er massiv trafik herude, fortalte vagtchef hos Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad, til Ekstra Bladet.

Oprydningsarbejdet er nu færdigt, og der er åbnet op for trafik i begge retninger både på Helsingørmotorvejen ved Kgs. Lyngby og på E20 Amagermotorvejen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+