Flere uheld skaber kø på motorveje

Både ved Kolding og omkring Hillerød holder bilister i kø efter uheld

Opdateret kl. 17.45: Køen omkring Kolding er nu lettet, og der er normal myldretidstrafik, oplyser Vejdirektoratet. Ved Hillerød er der på nuværende tidspunkt 10 minutters forsinkelse i sydgående retning, men Vejdirektoratet forventer, at forsinkelsen relativt hurtigt vil falde, da man nu er færdig med oprydningen på stedet.

Er du på vej mod København ad Helsingørmotorvejen, skal du omkring Kokkedal regne med at blive forsinket, ligesom du skal væbne dig med tålmodighed, hvis du kører i nordgående retning ad E45 ved Kolding.

Det oplyser Vejdirektoratet.

- Der er cirka 15 minutters forsinkelse omkring Kolding i nordgående retning, men vi regner med, at forsinkelsen hurtigt falder, når de får motorvejen åbnet lige om lidt, siger Britt Baumgarten, vagthavende ved Vejdirektoratets Trafikcenter.

Noget mindre skal du dog regne med at blive forsinket ved Hillerød.

- Her er mindst fire biler kørt sammen, og der har været flere ambulancer fremme ved ulykkesstedet. Dog er forsinkelsen på nuværende tidspunkt kun fem minutter, men den kommer nok til at stige en smule, da vi først forventer, at der er ryddet op omkring klokken 18.