Fløjet til Rigshospitalet med helikopter: Mand var i livsfare efter knivstik

Lørdag aften rykkede politiet ud til et knivstikkeri i Holbæk på Sjælland

Følg Krimi

Lægehelikopteren var i tjeneste lørdag aften, da en 30-årig mand blev stukket med kniv i en lejlighed  i Ladegaarsparken i Holbæk.

Imens den 30-årige mand var i livsfare, blev en anden mand fra lejligheden anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Offeret er siden blevet stabil og har det godt ud fra omstændighederne, hvorimod den 40-årige formodet gerningsmand i dag bliver fremstillet i et grundlovsforhør med krav om fængsling, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Lørdag bekræftede de overfor Ekstra Bladet, at der havde været et knivstik, og at offeret var fløget med helikopter til Rigshospitalet.

-Han er i livsfare, men stabil. I lejligheden anholder vi gerningsmanden, der er en mand i 40'erne, og han er nu ved at blive undersøgt af vores retslæger i København for at sikre eventuelle spor, sager Lars Galasz, vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi i går.

Bekendte
De to mænd kender hinanden og befandt sig altså sammen i lejligheden, hvor knivstikket fandt sted.

- De to kender hinanden, men vi ved endnu ikke, hvad der har ført til, at stikker ham med en kniv. Det skal vores afhøring senere klarlægge, siger Lars Galasz.

Offeret kommer fra Sorø, mens den formodede gerningsmand er fra Holbæk. Begge mænd var i lejligheden, da politiet kom frem, og den manden i 40'erne blev anholdt stille og roligt, fortæller Lars Galasz.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+