Fly forsvundet på mystisk vis i Bermuda-trekanten

Et fly er mandag forsvundet i Bermuda-trekanten. Myndighederne har tirsdag sat en eftersøgning i gang

Følg Krimi

Et mindre fly er forsvundet i Bermuda-trekanten under flyvning over Bahamas. Fire personer er efterlyst. Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt Abc News.

Mandag mistede lufttrafik kontrollen i Miami, USA, kontakten med et privatejet tomotorers-fly, der var i gang med en flyvning fra Puerto Rico til Titusville, Florida, mens det befandt sig over øen Eleuthera i Bahamas.

På flyet befandt sig fire passagerer. 53-årige Nathan Ulrich, 40-årige Jennifer Blumin og hendes to sønner på fire og 10 år. Alle passagererne er fra USA.

- Der er ingen indikation på, at der skulle have været signifikant dårligt vejr på tidspunktet for flyvningen, fortæller Ryan Kelly, der er talsperson fra den amerikanske kystvagt, til Abc News.

Siden man mistede radiokontakten med flyet omkring klokken 14.00 lokal tid, har der ikke været noget spor efter det forsvundne fly, og heller ikke efter de fire personer ombord. De ankom aldrig til deres destination i Titusville, der ligger på Floridas nordøstlige kyst.

Flere medier skriver dog, at der er fundet vragrester i området, hvor der er blevet søgt efter det forsvundne fly, men at det ikke er sikkert, at der er nogen sammenhæng mellem vragresterne og flyet, som de leder efter.

- (Der er fundet, red.) vragrester cirka 15 mil (24 km, red.) øst for Eleuthera, Bahamas. Eftersøgning for overlevende fortsætter, opdateres, skrev kystvagten klokken 15.29 lokal tid på Twitter. Det skriver New York Post.

Nathan Ulrich var registreret som pilot på flyet, mens Jennifer Blumin står som ejer. Men Ryan Kelly fortæller, at det ikke er til at vide, hvem der har fløjet flyet.

Tirsdag har flere officielle myndigheder ledt efter flyet omkring 60 kilometer øst for øen Eleuthera, men der er endnu ikke noget nyt om den mytiske forsvinden af flyet eller dets fire passagerer.

- Det er både en eftersøgning og en redningsaktion. Vi leder, så længe vi tror, at vi kan finde dem i live, fortæller officer Eric Woodall fra den amerikanske kystvagt.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter