Annonce:
Annonce:

Før familietragedie: 45-årig far havde blødning i hjernen

Familiefaderen fra tragedien i Ulstrup var en kærlig og meget stolt far, men var sygemeldt i efteråret

Annonce:
Følg Krimi

For familien til de to voksne og fire børn, der blev fundet døde i parcelhuset i Ulstrup er det uforståeligt, hvad der er sket, og hvorfor det skulle ske.

Politiet mener, at den 45-årige it-tekniker og familiefar Morten Nielsen dræbte hustruen den 42-årige Trine og parrets fire børn i alderen tre til 16 år.

Men nu løfter et familiemedlem sløret for et sygdomsforløb, der kan være baggrunden.

I EKSTRA fortæller faderen til Morten Nielsen, hvordan den 45-årige søn fik vendt op og ned på sin tilværelse som en ansvarsfuld og meget stolt ægtemand og far efter et umiddelbart banalt uheld i efteråret.

Han blev sygemeldt med en blødning i hjernen og kunne ikke gøre de ting for sin familie, som han plejede.

Læs om ulykken og interview med Morten Nielsens far herunder:

De seks døde i Ulstrup: Stolthed drev faren

Annonce:

- Morten er ikke noget ondt menneske, siger Morten Nielsens dybt berørte far til Ekstra Bladet og tilføjer om den forfærdelige tragedie, at alt må have ramlet for sønnen.

- Selvom det kan lyde mærkeligt i denne sammenhæng, så forestiller jeg mig, at han har gjort, hvad han gjorde af kærlighed til sin familie, siger faderen.

Psykiater: Derfor kan far have dræbt hele sin familie

Familierne til Trine og Morten Nielsen har tilbragt tid sammen efter, at tragedien kom frem for dagens lys. Alle famiiemedlemmer er lige om at skulle bearbejde chokket og sorgen.

I den lille stationsby ved Gudenåen mellem Langå og Bjerringbro i Østjylland har mandagens grufulde ligfund i Amstrup Bakker været det store samtale emne.

Flere steder har der været flag på halv stang. Skolen, børnehaven og kirken har markeret de seks døde med Dannebrog.

I går var der lagt nye blomster og lys foran parcelhuset, der i mange år havde dannet ramme om en stor og sportsinteresseret familie, hvor den yngste blot var tre år, og det ældste barn var en pige på 16 år.

En pige, der i følge aktiviteten på hendes sociale medier havde hygget sig med at spille spil så sent som søndag eftermiddag.

Politiet i Østjylland er stadig i gang med efterforskningen for at få et så klart billede af hele forløbet, inden de informerer de pårørende om, hvad efterforskningen har påvist, inden de lukker sagen.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: