Før skyderi: Truede hinanden med kniv og skruetrækker

Et opgør mellem to grupperinger strakte sig over flere etager og kulminerede i skyderi og knivstikkeri

Se et af øjenvidnerne til dagens opgør i Fields beskrive, hvad han oplevede, i videoen herover

To bandegrupperinger med 3-5 mand i hver skændtes højlydt på flere etager af shoppingcenteret Fields, inden det til sidst endte i skyderi og knivstikkeri i centerets p-kælder.

Det fortæller flere øjenvidner til Ekstra Bladet.

I følge Københavns Politi mødte de to grupperinger hinanden i butiksområdet i Fields, hvor der opstod tumult og knivstikkeri.

- Den ene gruppering flygtede til parkeringsarealet P1, hvor der opstod skyderi mellem grupperingerne, hvor to personer blev ramt af skud, hvoraf den ene er alvorlig såret, mens den anden er lettere såret. En tredje person har pådraget sig mindre ikke behandlingskrævende sår, skriver politiet i en pressemeddelelse.

I alt seks mænd i alderen 19 til 26 år, hvoraf nogle af dem har relationer til bandegrupperinger, er efterfølgende blevet anholdt.

Christian Schultz, som arbejder i sandwich-baren 'Retreat' på den midterste etage, var vidne til mundhuggeri og trusler mellem de to grupper forud for skyderiet.

Se mere video på Local Eyes

Foto: Kenneth Meyer Krimi Øjenvidne til skyderi: Der lå en masse blod

- De kom løbende hen imod os og stoppede få meter fra sandwichbaren, hvor jeg stod med to kunder. De råbte af hinanden, men holdt hele tiden en 'sikkerhedsafstand', siger han til Ekstra Bladet.

- De svinede hinanden til og råbte noget i stil med: 'Vi mødes foran hovedindgangen, så knepper vi jer,' fortæller han.

Her ses en af de anholdte personer blive ført væk (video: Local Eyes)

 

Flere af de unge mænd var maskerede med halsedisser op over ansigtet, og en af dem var bevæbnet med en skruetrækker.

- Og på et tidspunkt var der en fra den anden gruppe, der trak op i sin t-shirt og viser en stor køkkenkniv, som han havde siddende i bukserne eller bæltet, fortæller Christian Schultz.

Derefter løb grupperingerne i hver deres retning - den ene ned mod stueetagen og den anden ovenpå. Her beretter personale fra den italienske restaurant Milano, at en gruppe unge mænd rendte rundt omkring restauranten, og at en af dem greb ind og stjal en steakkniv fra et af bordene.

 Her kan du se video fra stedet (video: Linda Johansen og Kenneth Meyer)

 

(Foto: Finn Frandsen) Krimi To såret i shopping-center: Hævn for tidligere opgør

Det er uvist, om det er denne steakkniv eller den føromtalte køkkenkniv, som efterfølgende blev brugt som våben.

Andre ansatte i centeret beretter ligeledes, hvordan de maskerede og sortklædte unge blev spottet i den anden ende af centeret, ligesom det står klart, at opgøret endte i kælderen, hvor der blev affyret flere skud, ligesom en kniv blev taget i brug.

To blev såret af skud i ryggen og armen, og en blev ramt af et knivstik i maven, men det blev dog afværget af en skudsikker vest.

Her kan du se mere video fra stedet (video: Local Eyes)

Overværede du skyderiet? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)