For anden gang: Mand i gul bil ville lokke otteårig pige

Manden kørte op til den otteårige og spurgte, om hun ville med ud og køre en tur

Arkivfotoet her er taget tidligere i forbindelse med en anden politisag (Foto: Claus Bonnerup)
Arkivfotoet her er taget tidligere i forbindelse med en anden politisag (Foto: Claus Bonnerup)

Ved du noget om sagen, eller har du også oplevet at blive antastet på den måde? Skriv en sms til Ekstra Bladet til 1224 (alm. takst) eller en mail til 1224@eb.dk

For anden gang på mindre end en måned har en mand i en gul bil kørt hen til et barn for at tage dem med ud og køre sydøst for Odense i Fraugde.

- Vi fik en anmeldelse i går om, at føreren kører hen og tager kontakt til en otteårig pige. Han spørger, om hun vil med ud og køre en tur, men pigen løber hurtigt derfra, og siger det til sine forældre, da hun kom hjem, siger Erik Skov, der er vagtchef hos Fyns Politi.

Første gang det skete var 31. marts i år, hvor en gul bil med to personer også kørte hen mod en otteårig pige og forsøgte at lokke hende med på tur med slik.

Politiet patruljerer nu området (Foto: Rigspolitiet) Krimi Far advarer: Mænd i gul bil prøvede at lokke min 8-årige datter med slik og penge

- Bilen er en mindre en af slagsen, og den er altså gul. Føreren beskrives som omkring 30 år. Han snakker dansk, er hvid i huden, har brunt og kort hår og kortklippet fuldskæg, siger Erik Skov fra politiet.

Hvis man har set bilen eller manden, må man meget gerne kontakte politiet på telefonnummer 114.