Forældre anholdt i uhyggelig sag: Maddike kravlede rundt på skelet-tynd baby

En mor og en far er sigtet for særdeles grov vanrøgt af deres tvillingepiger

De to piger, hvis alder er ukendt, er blevet fjernet fra forældrenes varetægt. Foto: Politi
De to piger, hvis alder er ukendt, er blevet fjernet fra forældrenes varetægt. Foto: Politi

En alvorlig sag om vanrøgt af to tvillingebabyer har rystet USA, efter at læger og politi i Oklahoma har kaldt det for 'den værste sag om vanrøgt af børn, de nogensinde har set'.

Det skriver magasinet PEOPLE.

Den 25-årige far og 24-årige mor blev anholdt lørdag og sigtet for grov vanrøgt af deres to tvillingepiger efter, at bekymrede sygeplejersker kontaktede politiet.

De skulle behandle de to babyer, der kom ind på et akut behandlingssted med flere ubehandlede problemer, som rystede afdelingen.

Sygeplejerskerne konstaterede, hvordan begge babyer havde liggesår og meget røde numser, ligesom en af pigerne havde afføring i øret.

Den anden pige havde fået viklet et hår så stramt rundt om sin finger, at det havde dannet et sår, som der var gået infektion i.

Ifølge Tulsa World kravlede der en maddike ud af et af babyernes sår. Begge børn beskrives som 'ekstremt tynde' og 'tynde som skeletter'.

Forældrene er blevet løsladt igen, efter at de har betalt kaution på 50.000 dollars ifølge PEOPLE. I politirapporten lyder den 24-årige og 25-åriges forklaring, at de var nye forældre og ikke vant til at passe børn.

Begge børn er fjernet fra forældrenes varetægt.