Annonce:
Annonce:

Forældre efterlod baby i gynge - en uge senere gjorde politiet gruopvækkende fund

Et par er sigtet for mordet på deres fire måneder gamle søn

Cheyanne Harris, 20, og hendes kæreste, Zachary Koehn, 28, er sigtet for at have udsat et barn for fare og for mord. Politifoto
Cheyanne Harris, 20, og hendes kæreste, Zachary Koehn, 28, er sigtet for at have udsat et barn for fare og for mord. Politifoto
Annonce:
Følg Krimi

20-årige Cheyanne Harris og hendes otte år ældre kæreste Zachary Koehn, er blevet sigtet for at have forårsaget deres fire måneder gamle søn, hvis medtagede lig blev fundet af politiet i en gynge i familiens hjem i Iowa.

Det var mediet Waterloo Cedar Falls Courier, der først rapporterede om, hvordan retsdokumenter afslører, at politi ambulancereddere rykkede ud til familiens adresse omkring klokken 1 om eftermiddagen 30. august, hvor de fandt den rådnende krop af parrets søn i en elektrisk babygynge.

Der blev fundet maddiker i drengens tøj og hud, hvilket indikerede, at han ikke havde været i bad, var blevet skiftet eller overhovedet blevet flyttet fra gyngen i over en uge.

Da Zachary Koehn efter myndighedernes uhyggelige opdagelse blev afhørt af politiet, lød hans forklaring, at hans kæreste havde givet babyen mad klokken 9 samme morgen, hvor alt havde virket som om det var i den skønneste orden. Men da hun ville tjekke op på ham mellem klokken 11 og 11.30, var han død.

Men da den lille dreng blev obduceret, pegede det altså i en helt anden retning, og parret er nu både sigtet for at have udsat et barn for fare og for mord.

Parrets fire måneder gamle søn varede kun lidt over 3 kilo, da han blev fundet, hvilket er en del mindre end gennemsnitsvægten for et barn på hans alder.

Ifølge Daily Mail har parret også en to-årig datter sammen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: