Forældrepar sigtet: To uger gammel datter skambidt af rotter

Den lille pige var blevet bidt op til 100 gange af rotterne

Foto: Columbia County Steriff's Office.
Foto: Columbia County Steriff's Office.

De to unge forældre 19-årige Erica Shryock og 18-årige Charles Elliott fra Arkansas, USA, er sigtede for børnemishandling, efter deres blot 15 dage gamle datter blev fundet bidt til blods af rotter.

Det skriver flere amerikanske medier, der citerer det lokale medie i Arkansas Magnolia Reporter.

Ifølge politiet vurderes det, at den lille pige var blevet bidt mellem 75 og 100 gange. Biddene var fordelt på hendes arme, hænder, fingre og ansigt. Et af biddene i pigens pande var endda så dybt, at man angiveligt kunne se hendes kranie. 

Pigen er nu indladt og bliver behandlet for de mange bid.

Charles Eliott har ifølge en pressemeddelelse fra politiet fortalt sin mor, at datteren var blevet bidt af en mus, men de turde ikke at tage hende på hospitalet, da de frygtede, at hun ville blive tvangsfjernet, hvis sårene blev opdaget.

Smurt ind i blod
Erica Shryock har samtidig forklaret, at hun en aften puttede sin datter, men en time efter hørte hun hende skrige. Da hun nåede frem til vuggen, opdagede hun angiveligt, at pigen var smurt ind i blod.

'Efterforskere har fortalt Erica, at barnet ville have skullet skrige i rigtig lang tid ud fra antallet af bid. Erica fastslår, at hun vidste, at der var rotter i huset, men indrømmer, at hverken hun eller Charles gjorde noget ved problemet, står der i pressemeddelelsen fra politiet ifølge Magnolia Reporter.

Parret ventede efter sigende med at gøre noget, indtil Charles Eliotts mor kom morgenen efter og fulgte dem på hospitalet.

Politiet har efterfølgende undersøgt parrets hjem, hvor der blev fundet blodige rotte-fodspor samt ekskrementer fra rotterne.

Ifølge Magnolia Reporters oplysninger kan en sådan grad af børnemishandling give mellem fem og tyve års fængsel i staten Arkansas.

Et andet par tog død baby med i bussen for at fake datterens død.