Forfærdelig video: Her kører kvinde i druknedøden

Advarsel! Stærke optagelser: Politiet i Texas har offentliggjort en video af en ung kvinde, der kører direkte i druknedøden. Det sker for at advare bilister om kørsel på vejene ved oversvømmelser

Her kører kvinden i druknedøden

Denne chokerende video er blevet frigivet af politiet i Texas, som en advarsel til de bilister, der kører på vejene ved oversvømmelser.

I videoen kan man se en ung kvinde, der i dag er blevet identificeret som den 25-årige Claudia Melgar, køre direkte i druknedøden.

Krig & katastrofer Her redder journalist chokeret bilist fra druknedøden

Det skete der
Mandag aften kørte Claudia Melgar i en hvid firehjulstrækker i Harris County i Texas, USA, mens oversvømmelserne var på sit højeste.

Den unge pige kører ned i en tunnel, hvor vandstanden er målt op til fem meter.

Hun sidder herefter fast og kan ikke komme ud af bilen. Man ser hende tænde en lommelygte i panik, men vandstanden er så høj, at bilen bliver suget helt under vandet.

Claudia Melgar's familie er selvfølgelig dybt berørte over tragedien.

I en offentlig udtalelse, til de amerikanske medier, fortæller de om den sidste samtale med Claudia inden hun kørte i druknedøden.

- Hun spurgte sin mor, om hun ville have noget med hjem. Det var det sidste, vi hørte fra hende.

Krimi Voldsomme billeder: Politiet jagter brutale gerningsmænd

Forsøgte at redde hende
En lokal mand i gul vest forsøger ihærdigt at redde kvinden fra druknedøden. Men Claudia Melgar nåede desværre ikke at komme ud af bilen i tide.

Politiet har valgt at frigive videoen, da 25-årige Claudia Melgar ikke er den eneste, der har mistet livet grundet oversvømmelserne.

I alt har otte personer måtte lade livet grundet oversvømmelserne, og 1000 personer har været nødsaget til at flytte fra sit hjem i Texas.

Politiet advarer derfor bilister om at udvise forsigtighed i forbindelse med oversvømmelser, og det samme gælder altså her i Danmark.

I år 2014 blev Danmark nemlig ramt af massive oversvømmelser. Det resulterede i at en taxachauffør blev fanget midt på Helsingørmotorvejen, og et redningshold blev sendt ud for at redde ham. Læs mere her

Se den voldsomme video i indslaget foroven