Forlystelse knækker i tivoli: To unge såret

En mekanisk arm knækkede på en forlystelse, så en gondol faldt direkte til jorden. Se det chokerende øjeblik her

Advarsel: Voldsomme billeder. Her knækker Spiral Jet i høj hastighed. Video: Viral Press

Der lød skrig og skrål fra de mange gæster, der ventede på at få en tur i Spiral Jet, da en mekanisk arm pludselig knækkede af i høj fart og sendte to unge mennesker mod jorden.

Ulykken skete i en forlystelsespark i Antipolo City i Filippinerne 29. december, og nu er en video af det uhyggelige øjeblik blevet offentliggjort.

Det skriver flere medier, heriblandt New York Post.

På videoen kan man se, hvordan metal-armen knækker, og gondolen med en dreng og en pige falder mod jorden, mens de to unge stadigvæk sidder fastlåst i deres sæder i gondolen.

En anonym gæst, der ventede på at få sin tur i forlystelsen, så det hele på tæt hold.

- Der var intet, der indikerede et problem med forlystelsen. Pludselig faldt gondolen bare af. De to personer blev kvæstet, og forlystelsen blev lukket, siger han.

Forlystelsespark betaler
Spiral Jet er en af hovedattraktioner i forlystelsesparken i Antipolo City. Den drejer rundt med høj hastighed, mens folk bliver løftet op og ned af en metalarm ved hjælp af hydraulik.

Drengen og pigen i gondolen var ved bevidsthed efter ulykken, men begge blev hastet til hospitalet for at få behandling.

De ansvarlige i forlystelsesparken har sagt, at de vil hjælpe de unge mennesker med hospitalregninger og eventuelle andre medicinske udgifter.

Det er endnu ikke fastlagt, hvorfor forlystelsen gik i stykker. Efterforskningen er i gang.

Det er langtfra første gang, at en forlystelse pludseligt er gået stykker, og flere episoder i udlandet har haft alvorlige konsekvenser:

Det gik også helt galt i forlystelsen 'Cliffhanger' i Thailand, hvor fem personer blev slynget ud, mens de var i luften. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade. Video: Viral Press

Én person blev dræbt og syv kvæstet, da 'Fire Ball'- forlystelsen faldt sammen i Ohio. Efterforskningen har siden vist, at det var kraftig rust indvendigt i en af stålbjælkerne, der forårsagede ulykken. Video: Privat

Under den ulykke i en indisk forlystelsespark blev to personer dræbt og 27 såret. Video: Privat