Formodet seriemorder løs i London: Har slået 50 dyr ihjel

Politiet jagter en kattemorder og dyreaktivister tilbyder 50.000 kroner for informationer, der kan føre til en anholdelse

8-årige Liam Lewis' kat er blevet slået ihjel af den formodede seriemorder. (Foto: SNWS)
8-årige Liam Lewis' kat er blevet slået ihjel af den formodede seriemorder. (Foto: SNWS)

I tre år har en formodet dyre-seriemorder hærget i London-bydelen Croydon.

Morderen er mistænkt for at stå bag 50 drab på hovedsageligt katte, og antallet af drab er steget betragteligt de seneste måneder, skriver Sky News.

Kattenes hoveder og haler beholder morderen sandsynligvis som trofæer, men ligene af de hoved- og haleløse katte bliver dumpet tæt på ejernes hjem.

- Min kone fandt liget. Hovedet og halen manglede. Vi fandt bagefter ud af, at hun (katten red.) også havde brækket ryggen. Det er meget vold, man har påført et lille, hjælpeløst dyr, fortæller Wayne Bryant, hvis kone fandt liget af deres kat bag deres hus, til Sky News.

- Hun var ikke bare smidt på jorden, hun var lagt der, så hun blev fundet, siger Wayne Bryant.

En anonym dyrlæge siger til BBC, at i ti af de kattelig han har undersøgt, fandt han rester af rå kylling i maverne på kattene, og det tyder på, at morderen lokker kattene til med rå kylling, for derefter at slå dem ihjel.

- Jeg tror, at kattene bliver kvalt, så fjernet og slagtet, hvorefter ligene bliver returneret og dumpet. Det er derfor, at der ikke er blod ved ligene, siger han.

Selv om drabene har stået på i tre år, er der intet der tyder på, at politiet er i nærheden af, at fange gerningsmanden.