Annonce:
Annonce:

Forsøgte at trykke øjnene ind på kvinde

Drukgilde udviklede sig til grov vold mod kvinde i Boserup Skov

Annonce:
Følg Krimi

Et voldsomt drukgilde ved en bebyggelse  i Vestergade i Roskilde midtby udviklede sig i weekenden til grov vold mod en 44-årig kvinde i Boserup Skov ved Roskilde.

Her forsøgte en 50-årig mand, ifølge politiet, at trykke kvindens øjne ind, slog hende i hovedet med en flaske, gav hende adskillige slag med knyttet næve i ansigtet og bed hende i armen.

Den 50-årige bliver i formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling.

Den forurettede kvinde, der er fra Jylland, var på besøg hos noget familie i en lejlighed i Vestergade i Roskilde. Der faldt hun i  vådt selskab med tre andre personer, og der blev drukket godt igennem.

- Kvinden var i et selskab, hvor der blev nydt godt med spiritus. På et tidspunkt aftaler fire personer, at de vil tage ud i Boserup skov og drikke videre der. Men efterfølgende opstår der en diskussion derude, som udvikler sig til overfaldet på kvinden. De to andre personer i selskabet, en mand og en kvinde, turde ikke gribe ind, fordi de ved, at gerningsmanden har et voldsomt temperament, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands politi, Michael Winsløw.

- Kvinden fik vristet sig fri og søgte hjem til den opgang i Roskilde, hvor de alle hører til. Og der mødte hun en person, som hjalp hende og som efterfølgende kontaktede politiet, siger vagtchefen.

Kvinden har ifølge vagtchefen fået voldsomme skader, men er ikke i livsfare.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: