Forsvandt sporløst: Servitrice fundet efter 25 år

Rita Sue Zul forsvandt på vej til arbejde i 1990. Nu er hun fundet død i en dam

Rita Sue Zul forsvandt for 25 år siden. Nu er hun blevet fundet død i en dam. (Politifoto og Google Maps)
Rita Sue Zul forsvandt for 25 år siden. Nu er hun blevet fundet død i en dam. (Politifoto og Google Maps)

Liget af en servitrice, som forsvandt for 25 år siden, er blevet fundet.

Rita Sue Zul kørte på arbejde i sin kærestes røde Datsun 14. januar 1990, men dukkede aldrig op hos sin arbejdsgiver, Marina 31 Lounge i det østlige Fort Myers i den amerikanske delstat Florida.

Bilen blev fundet tidligere på ugen i en dam ved Lee County Civic Center få kilometer fra arbejdsgiveren. Den blev fundet af personer, som egentlig var ude og lede efter 25-årige Chelsey Green, der forsvandt for en uge siden.

'Efter opdagelsen af køretøjet, blev dykkerholdet hos Lee County Politi tilkaldt og lokaliserede en rød sportsvogn på seks meter dybt vand, som så ud til at have ligget der i årevis. Inde i køretøjet lå skeletrester. Det har nu vist sig at være resterne af Rita Sue Zul (Født 29. oktober 1953). Zul blev meldt savnet til Lee County Politi 15. januar 1990', oplyser det lokale politi i en meddelelse.

Linnette Pohl Duncan meldte sin veninde savnet for 25 år siden.

- Jeg kom videre med mit liv, men har altid tænkt på hende med jævne mellemrum, siger hun til en lokal avis, skriver Daily Mail.

- Hun var vidunderlig. Hun havde en god humoristisk sans og personlighed, som jeg aldrig har glemt i alle disse år. Hun havde et smukt smil, og jeg kan se hende for mig lige nu, siger Linnette Pohl Duncan, som endelig har fået ro i sindet, nu Zul er i himlen.

Lee County Politi har ikke umiddelbart mistanke om, at der skulle ligge en forbrydelse bag servitricens død.