Annonce:
Annonce:

Forsvarere: Ingen beviser i sag om rocker-tæsk og udslået tand

Anklager mener telefonpral beviser voldeligt overfald på 24-årig og kræver fængsel til de fem tiltalte, men det afviser de tiltaltes forsvarsadvokater

Den 24-årige mand fik tilsyneladende en lærestreg i form af en udslået tand, tre forskubbede tænder og et brud på højre øjenhules bund (Foto: Kenneth Meyer).
Den 24-årige mand fik tilsyneladende en lærestreg i form af en udslået tand, tre forskubbede tænder og et brud på højre øjenhules bund (Foto: Kenneth Meyer).
Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet): I dag fortsatte sagen, hvor en 26-årig kvinde og et højtstående Bandidos-medlem er tiltalt for at bestille tre andre medtiltalte til at overfalde kvindens 24-årige eks-kæreste.

Ved dagens retsmøde procederede både anklager og forsvarere, og anklageren mente, at de fem personer er skyldige i overfaldet - enten ved planlægning eller deltagelse i overfaldet på den 24-årige.

Bandidos-rockere tiltalt: Tævede kvindes eks-kæreste

Anklageren Steen Ulriksen krævede halvandet års fængsel til alle fem. Han mener, at især aflyttede telefonsamtaler og sms'er samt overvågningsbilleder knytter de fem til overfaldet.

Omvendt mente forsvarerne for de fem ikke, at der var noget brugbart bevis i sagen. Anklagemyndigheden havde ingenting, mente de.

Annonce:

Tand som trofæ
Episoden stammer fra april, hvor bandemedlemmet angiveligt fik de tre unge mænd i alderen 20-23 år til at give den 24-årige mand en lærestreg. Ifølge anklager Steen Ulriksen mødtes manden med en af de unge mænd på Høje Taastrup station 16. april i år, hvor den tiltalte fik lokkede den 24-årige med hen til en bil. Under en køretur med destination i Glostrup skulle de tre unge mænd havet sparket og slået den 24-årige eks-kæreste.

Rocker-tæskehold for retten: Tævede kvindes eks-kæreste

Overfaldet betød, at manden mistede en tand, fik forskubbet tre andre tænder og fik et brud på højre øjenhules bund.

Anklageren mente onsdag, at intime sms-beskeder indikerede, at kvinden havde et 'varmt forhold' til det 34-årige Bandidos-medlem lige inden overfaldet. Tidligere i sagen har anklager også afspillet telefonsamtaler, hvor kvinden angiveligt fortæller en veninde, at hun har fået den udslåede tand som et trofæ.

Sendte rocker-tæskehold: Gemte tand som trofæ

Annonce:

Halvandet års fængsel
Derudover har anklager fremvist flere sms-udvekslinger, hvor Bandidos-medlemmet og den unge tiltalte mand, der mødtes med den 24-årige mand på stationen, har sendt beskeder til kvinden, hvor anklager mente, at indholdet er skrevet i et kodesprog, der hentydede til, at de 'har taget hånd om sagen og givet den 24-årige mand sin straf'.

Samtidig viser overvågningsbilleder fra Høje Taastrup station, at de tre unge tiltalte befandt sig for 7/Eleven-butikken, lige inden den 24-årige mand blev lokket hen til bilen.

Steen Ulriksen mente, at alle beviser pegede på, at hver af de fem tiltalte har spillet en rolle før og under overfaldet.

Mangel på beviser
Ingen af de tiltalte har gennem retssagen ønsket at udtale sig, og den 24-årige mand har tidligere forklaret i retten, at det var indvandrere, der overfaldt ham. I en telefonsamtale har han dog fortalt sine venner, at han ikke ville fortælle, hvem det var, da han ikke ville lægge sig ud med rockere.

Tævet af rocker-tæskehold: Offer ændrer forklaring

Og netop det lagde kvindens advokat Kjeld Christensen vægt på under sin procedure.

Annonce:

- Den forurettede må nødvendigvis være den, der bedst ved, hvem der overfaldt ham. Min klient har ikke bedt nogen om at straffe ham, men hun har muligvis sagt, at der snart måtte være nogle, der ville gøre noget, fortalte Kjeld Christen i Retten i Glostrup og fortsatte:

- De (kvinden og den forurettede, red.) havde problemer i februar måned, men i april var hun jo fri for ham. De har ikke haft kontakt siden. I en telefonsamtale sagde hun jo også til en veninde: 'Det er ikke mig, der har bedt dem om det. Jeg fik et chok. Det kom helt bag på mig.'

Også Bandidos-medlemmets forsvarer Kristian Mølgaard mente, at anklager argumenterede ud fra manglende beviser.

- Vi ved ikke, hvem der har gjort det, men vi kan muligvis udlede, hvem den forurettede mener har gjort det. Men den viden er tro og ikke beviser. Det er intet, der peger på, at min klient er indblandet, og der er heller ingen vidner, der ved noget.

Dommen bliver afsagt 16. december.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: