Forsvundet i 33 dage: Mystik om forsvundet familie

Familie og vuggestue blev bekymret, da mor og lille søn ikke gav livstegn fra sig

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne have hjælp til at finde Christina Hougaard og hendes søn Elias. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne have hjælp til at finde Christina Hougaard og hendes søn Elias. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Kender du til personerne, tip os på 1224@eb.dk/sms 1224

Politiet fortsætter efterforskningen af en forsvundet familie fra Holstebro, der ikke har givet livstegn fra sig siden slutningen af maj.

Mor, Christina Hougaard, hendes et-årige søn Elias, men også kvindens eksmand, Adam Hougaard er som sunket i jorden.

I går valgte Midt- og Vestjyllands Politi at offentliggøre en efterlysning af eksmanden og af mor og barn, der i følge oplysninger på de sociale medier og informationer til Ekstra Bladet færdes i kristent-religiøse kredse.

Nogle pårørende til den 33-årige forsvundne mor blev bekymrede over den længevarende manglende kontakt og gik til politiet.

Også den et-årige drengs vuggestue havde bekymret sig over, at barnet pludselig ikke blev afleveret længere, oplyser politiet til Ekstra Bladet.

Men om mor med søn pludseligt har valgt frivilligt at følge sin eksmand til Afrika, er foreløbig blot en teori. Eksmanden har tidligere udtrykt ønske om at tage til Afrika, hvor han tidligere skulle have været. 

Billedet her viser den nu forsvundne mor, med den også forsvundne eksmand Adam Hougaard, der også kalder sig Anders. Billedet er i følge Ekstra Bladets oplysninger  fra en tidligere begivenhed, en såkaldt børne-velsignelse i en frikirke-meninghed. (Foto: Privat/Politiet)
Billedet her viser den nu forsvundne mor, med den også forsvundne eksmand Adam Hougaard, der også kalder sig Anders. Billedet er i følge Ekstra Bladets oplysninger fra en tidligere begivenhed, en såkaldt børne-velsignelse i en frikirke-meninghed. (Foto: Privat/Politiet)

- Men det er da mystisk, at de så ikke giver besked, siger politikommissær Lillian Jensen, Midt og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet, men understreger, at alt står åbent, og at politiet på nuværende tidspunkt ikke har konkrete spor, der peger i den ene eller anden retning.

Den forsvundne kvindes bil, en sort Toyota Aygo med registreringsnummer BB 20727.er også forsvundet.

Politiet beder alle om at holde udkig efter bilen.

Undersøgt lejlighed

Politiet har undersøgt den 33-årige mors lejlighed i Holstebro efter, at hun blev meldt savnet.

- Bærer hjemmet præg af, at man har pakket for at rejse?

- Det vil jeg helst holde for mig selv, siger Lillian Jensen.

Næste skridt for politiet kan være at skulle tjekke flys passager-lister. Det kræver dommerkendelser og foreløbig, hvor alle muligheder står åbne i forsvindings-sagen, har man valgt først og fremmest at bede offentligheden om hjælp i sagen. 

Hævede i automat

Sidste sikre livstegn fra Christina Hougaard er den 27. maj, hvor hun hævede penge i en automat i Aulum ved Holstebro. Politiet har set overvågnings-video derfra og sikret, at det er den nu forsvundne kvinde, som selv står ved automaten.

Siden da har der ikke været hævet på kvindens konto.

Kvindens eksmand, der også er væk, kom også i frikirke-kredse i det jyske. Her kendes han flere steder som Anders og ikke Adam. Politiet bekræfter, at manden tidligere har heddet Anders.

Har du set Christina Hougaard, Adam/Anders Hougaard eller den sorte Toyota Aygo, så kontakt venligst Midt- og Vestjyllands Politis Servicecenter på tlf.: 114