Forsvundet i dagevis: Nu sætter politiet hunde ind efter Bente

Bente Byskov Thers har været forsvundet siden 1. juni. Nu sætter Nordjyllands Politi hunde ind for at finde den 68-årige kvinde

Et vellignende foto af den 68-årige forsvundne Bente Byskov Thers (Privatfoto)
Et vellignende foto af den 68-årige forsvundne Bente Byskov Thers (Privatfoto)

Siden mandag d. 1. juni har 68-årige Bente Byskov Thers været forsvundet fra sin bopæl nær Hobro i Nordjylland.

Tidligere har man haft en formodning om, at den 68-årige kvinde befandt sig på Fyn nærmere bestemt Odense, hvor et vidne påstår at have set Bente Byskov Thers på Odens Banegård for nylig.

Den teori er Nordjyllands Politi dog nu gået fra og tidligere i dag iværksatte man en eftersøgning af den forsvundne kvinde nær hendes bopæl.

- Vi leder lige nu efter den forsvundne kvinde med hunde nede i området omkring hendes bopæl. Vi er blevet i tvivl om, hvorvidt kvinden der blev set på Odense Banegård rent faktisk var den efterlyste, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi Bruno Brix onsdag aften til Ekstra Bladet.

Han forklarer, at man i morgen vil intensivere efterforskningen, når Mariager Fjord, hvor den 68-årige kvinde har sin bopæl:

- I morgen sætter vi en drone op ude over vandet for at se, om der skulle været noget derude eller i området omkring fjorden, siger vagtchefen.

Bente Byskov Thers er 163 cm. høj og vejer 48 kilo.

Hun er spinkel af bygning, solbrændt og bærer briller.

Nordjyllands politi kan kontaktes på telefon 114, hvis du ved noget om den bortkomne kvinde.