Forsvundet kvinde fundet død

Fredag eftermiddag fandt politiet et lig i Brabrandsøen nær Aarhus, og det formodes nu, at der er tale om den forsvundne 57-årige Jane Møller

Fredag klokken 16.42 blev der fundet et lig i Brabrandsøen.

Nu oplyser Østjyllands Politi, at der formentlig er tale om den 57-årige Jane Møller, der har været meldt savnet siden 7. februar.

- Vi formoder ud fra alle objektive fund lige nu, at der er tale om Jane Møller. Derfor er familien også underrettet, selvfølgelig med de forbehold, at undersøgelserne endeligt viser, at det er hende, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Martin Christensen til Ekstra Bladet.

Politiet var på stedet fredag aften, hvor der blev foretaget de fornødne undersøgelser. Det tyder ifølge vagtchefen ikke på, at der er sket en forbrydelse.

Ikke tale om en kriminel handling
- Der blev lavet findesteds-undersøgelse derude i går, og vores umiddelbare opfattelse er, at der ikke er tale om nogen kriminel handling. Der skal selvfølgelig ske endelig obduktion, men de umiddelbare undersøgelser tyder ikke på noget kriminelt, siger Martin Christensen.

Jane Møller har ikke været set siden torsdag den 4. februar, hvor hun cyklede fra sin kæreste i Højbjerg. Hun blev tre dage senere meldt savnet, og er nu knap en måned senere blevet fundet.

Der vil i løbet af den kommende uge komme svar på undersøgelserne, og der vil ifølge vagtchefen ikke ske mere før mandag.