Fortvivlet familie leder videre

Den 73-årige aarhusianske erhvervsmands Niels Joachim Nicholaisen har været væk i tre uger

Fortvivlet familie leder videre

(Video: Anders Brohus)

Niels Joachim Nicholaisens familie har i de seneste tre uger levet i et følelsesmæssigt kaos.

Uvisheden om den 73-årige aarhusianske erhvervsmands skæbne slider på alle, men familien har ikke opgivet håbet om at finde ham, efter han forsvandt på mystisk vis for tre uger siden.

- Det har været rigtig svært. Man er følelsesmæssig ude af balance. Den ene dag er der et håb, den anden dag er det væk, fortæller sønnen Jesper Nicholaisen til Ekstra Bladet.

Han samlede i dag familie, venner og frivillige fra Missing People for at lede efter Niels Joachim Nicholaisen i området omkring hjemmet i Hendrik Pontoppidans Gade og Tangkrogen.

- Det varmer virkelig, at så mange vil hjælpe, siger Jesper Nicholaisen, som ikke længere tror på, at hans far findes i live.

- Jeg er kommet til den erkendelse, at han er død, når vi finder ham.

Niels forsvundet på 10. døgn: Politiet har sporet hans telefon

Omkring 100 frivillige deltog lørdag i eftersøgningen af den 73-årige mand.

De frivillige blevet opdelt i grupper og sendt ud på bestemte områder langs Strandvejen og skovene omkring Kongevejen i Aarhus.

- Selv om vi leder på land i dag, så tror jeg, at han er i vandet. Hvis han var på land, tror jeg, at han var blevet fundet, fordi så mange mennesker færdes her til daglig, men vi skal jo prøve, siger Jesper Nicholaisen.

Han tror, at hans far formentlig er blevet syg og faldet om.

- Han har måske fået et ildebefindende og er så faldet i vandet, siger Jesper Nicholaisen.

Missing People: Dybt mystisk sag

Niels Joachim Nicolaisen efterlod sin pung, bilnøgler og kørekort, da han forlod hjemmet enten fredag aften efter en telefonsamtale med sin hustru, der var på et familiebesøg på Sjælland, eller lørdag morgen den 6. februar.

Jespers far er pist væk: Uvisheden er forfærdelig

Den 73-årige havde om fredagen fortalt, at han havde influenza-lignende symptomer, og Jesper Nicholaisen tror derfor, at hans far muligvis er gået en tur for at få lidt frisk luft.

Teleoplysninger viser også, at Niels Joachim Nicholaisens mobiltelefon er blevet forbundet til en mast, der står på Østhavnsvej på Aarhus havn, lørdag morgen den 6. februar.

Dykkere og en båd med udstyr til at scanne havbunden har derfor også søgt i vandet, men altså foreløbig forgæves.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)