Frakørsel ved motorvej spærret efter masseslagsmål

Politiet afspærrede lørdag en frakørsel fra Helsingørmotorvejen i næsten seks timer i forbindelse med efterforskningen af drabet på en 18-årig i et masseslagsmål i Gentofte

En ung mand har natten til lørdag mistet livet efter et masseslagsmål i Gentofte. Video: Kenneth Meyer. Redigering: Martin Ekelund

En frakørsel ved rute 19 Helsingørmotorvejen mod Jægersborg Station var lørdag spærret i timevis grundet politiets efterforskning.

Nordsjællands Politi bekræftede over for Ekstra Bladet, at efterforskningen vedrørte masseslagsmålet i Gentofte natten til lørdag, hvor en 18-årig blev dræbt.

- Det er i forbindelse med masseslagsmålet, at vi kigger dernede, fortalte vagtchef ved Nordsjællands Politi Daniel Cunneely.

Afkørslen blev åbnet for trafik igen omkring klokken 13.40.

Brugte knive og bat
- Vi har haft et sammenstød mellem to grupperinger. Nogle har haft knive og bat og andre kraftige slagvåben med. En person er afgået ved døden, fortalte vagtchef Rolf Hoffmann fra Nordsjællands Politi tidligt lørdag morgen til Ekstra Bladet.

- Der er ingen meldinger om, at det er banderelateret.

Rolf Hoffmann fortalte videre, at den 18-årige afgik ved døden på grund af knivstik. De pårørende er underrettet.

- Flere er desuden blevet såret under slagsmålet, og de er kørt på skadestuen, sagde vagtchefen.

Det er endnu uvist, hvor mange personer der deltog i masseslagsmålet.

- Vi har en del anholdte. Vi anholdt dem, der var tilbage på stedet, da vi ankom. Vi venter med at fremstille nogen, indtil vi har et overblik over, hvem der har aktier i hvad, fortalte Rolf Hoffmann.

- Det skulle være en aftalt slåskamp er det, som vi har hørt fra vidner i første omgang. Det skal vi til at afdække. Nu skal vi afhøre dem, vi har indbragt.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 01.23.

Teenager dræbt i masseslagsmål

Børn og unge skændtes på nettet før drab

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer