Frankrig: Kvinde voldtaget og mishandlet i en måned

Mentalt tilbagestående kvinde fik klippet håret af, blevet tvunget til at hoppe i kold flod og spise kattemad

Seks personer er søndag blevet tiltalt i, hvad der tyder på at være en særdeles grov sag om mishandling af en mentalt tilbagestående kvinde i Frankrig, skriver nyhedsbureauet AFP.

De seks mistænkte - tre mænd og tre kvinder i alderen 19 til 27 år - skal ifølge tiltalen have voldtaget og torteret det 20-årige offer i mere end en måned.

Kvinden blev angiveligt holdt som sexslave i et hus i Verdun i det nordlige Frankrig.

Ifølge lokale medier lykkedes det omsider kvinden at slippe væk ved at overbevise kidnapperne til at lade hende hente sit hævekort hos en tidligere lærer. Læreren kontaktede myndighederne, da hun så, hvilken tilstand kvinden var i.

De seks mistænkte gerningspersoner er blevet tiltalt for voldtægt og "barbariske handlinger", siger Alexandre Rolland, en af de anholdtes advokater.

Ifølge AFP's kilder "anerkender de tiltalte kendsgerningerne uden at have indset alvoren i dem".

Det kvindelige offer mødte angiveligt to af de mistænkte kvinder, da hun opholdt sig på vandrerhjem for unge i byen.

Kvinderne overbeviste det senere offer om at gå med dem hjem, hvor hun skal være blevet brutalt mishandlet af især kvindernes venner, der angiveligt tæskede hende og udsatte hende for tortur med ild.

Derudover tvang de hende ifølge en kilde med kendskab til sagen til at kaste sig i en iskold flod, klippede alt håret af hendes hoved, tvang hende til at spise kattemad og "deltage i bestialiteter", hvilket ikke er udpenslet nærmere.

- I starten fik hun enkelte slag. Herefter blev tæskene stærkere og stærkere og værre og værre, siger kilden, der kalder forbrydelserne for "ufattelige grusomheder".