Frifundet for drugrape i sommerhus

Retten i Nykøbing Falster har frifundet 38-årig mand for at bedøve og voldtage 17-årig i sommerhus på Marielyst

Den formodede drugrap af den 17-årige skete ifølge tiltalen i et sommerhus i Marielyst på Falster. Men beboeren blev i dag frifundet i retten.
Den formodede drugrap af den 17-årige skete ifølge tiltalen i et sommerhus i Marielyst på Falster. Men beboeren blev i dag frifundet i retten.
Følg Krimi

Retten i Nykøbing Falster har i dag frifundet en 38-årig mand for at have bedøvet en 17-årig pige med psykose-medicin og voldtaget hende i sit sommerhus på Marielyst på Falster.

Retten fandt hverken at der var beviser for, at han havde givet hende psykose-medicinen eller, at hun var blevet voldtaget.

Frifindelsen skete selvom Retsmedicinsk Institut har slået fast, at der var spor af medicinen Quetiapin i både pigens blod, urin og hår.

Den 38-årige havde recept på Quetiapin, der bruges til behandling af psykoser som skizofreni, mani og depression, mens den 17-årige aldrig har været under behandling med stoffet.

- Nu skal jeg læse dommen først, før jeg indstiller til Statsadvokaten om den eventuelt skal ankes, siger anklager Skipper Falsled.

Tiltale: Bedøvede og voldtog 17-årig i sommerhus på Falster

Den 17-årige blev afhørt om den formodede voldtægt bag lukkede døre.

Men hun holdt fast i sin oprindelige anmeldelse, der lød på, at hun mødte den 38-årige på et lokalt værtshus og gik med ham til sommerhuset, hvor han serverede flere drinks for hende.

Vågnede ved samleje
Anklagemyndigheden mente, at han havde blandet Quetiapin i hendes drinks.

Pigen har tidligere forklaret, at hun først blev utilpas og så faldt i søvn. Hun vågnede om natten ved, at manden havde samleje med hende mod hendes vilje.

Da den formodede voldtægt blev anmeldt, havde politiet først besvær med at identificere sommerhuset og beboeren, men han blev identificeret som den 38-årige fra Østerbro i København.

Han har hele tiden nægtet sig skyldig.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind