Frivillige overtager Jonas-eftersøgning

Efter et møde med politiet overtager foreningen Missing People Denmark eftersøgningen af Jonas Hedegaard Hansen

Jonas Hedegaard Hansens soldaterkammerater har også deltaget i eftersøgningen. (Foto: Ernst van Norde)

Missing People Denmark mødes klokken 12.00 i Holstebro for at genoptage eftersøgningen af den savnede Jonas Hedegaard Hansen.

- Jeg skal mødes med politiets indsatsleder kl. 11.30, så vi lige kan koordinere, hvor politiet allerede har været, og hvor vi skal lede, siger Rene Nielsen fra Missing People Denmark til Ekstra Bladet.

Rene Nielsen forventer et stort fremmøde kl. 12.00 ved Kvickly i Holstebro.

- Jeg forventer over hundrede frivillige, som lige får nogle instrukser, inden vi går i gang. Vi går skulder ved skulder i en fire kilometers radius, fra hvor Jonas sidst er set, og vi bliver ved til mørkets frembrud, fortæller Rene Nielsen.

Beredskabsstyrelsen har gennemsøgt Storåen i Holstebro med sonarudstyr, der tager billeder af bunden, og i dag vil en lokal dykkerklub gennemsøge andre steder i åen.

- Vi har fået assistance fra den lokale dykkerklub Delfinen, som vil lede andre steder i åen, siger Rene Nielsen.

Krimi Politiet neddrosler eftersøgningen af Jonas

Peter G., til venstre, ledte mandag sammen med kollegerne fra Dragonregimentet i Holstebro efter vennen Jonas Hedegaard Jensen, der har været forsvundet siden fredag. Foto: Ernst van Norde Krimi Ven: Jonas kunne ikke finde hjem

Jonas Hedegaard Hansen er ikke set siden en bytur i Holstebro natten til fredag. (Politifoto) Krimi Politiet: Jonas kan være alle steder

Missing People Denmark har overtaget eftersøgning, efter Midt- og Vestjyllands Politi har indstillet den officielle eftersøgning.

- Det betyder, at vi ikke længere er ude med en stor styrke og afsøge området. Vi vil i stedet gennemse videoovervågning fra byen, så vi på den måde kan se, hvor han er gået, eller så vi kan udelukke, hvor han ikke har været, siger leder af lokalpolitiet i Holstebro Allan Laustsen.

Politiet håber også stadigvæk, at borgere vil henvende sig, hvis de har oplysninger om Jonas Hedegaard Hansens færden.

Den 21-årige soldat fra Jyske Dragonregiment er ikke set, siden han forlod værtshuset Tobaksfabrikken omkring klokken 04.00 natten mellem torsdag og fredag.

Jonas Hedegaard Hansen er 170 centimeter høj, har muskuløs overkrop, lyst hår, høje tindinger og fuldskæg. Ved sin forsvinden var han iklædt en mørkeblå 'Captain American'-t-shirt, sort skjorte, sort læderjakke og mørke jeans.

Oplysninger til politiet på tlf. 114.

1 af 3 (Politifoto)
2 af 3 Beredskabsstyrelsen har haft sonatudstyr nede i Storåen i Holstebro. I dag vil lokale dykkere igen prøve at gennemsøge åen. (Foto: Ernst van Norde)
3 af 3 Jonas Hedegaard Hansens soldaterkammerater har også deltaget i eftersøgningen. (Foto: Ernst van Norde)