Frontalt sammenstød: Kvinde kørt på hospitalet

En personbil er søndag aften stødt frontalt sammen med en lastbil på rute 24 nær Ribe. En 45-årig kvinde er blevet fløjet til hospitalet men er i bedring

Video/redigering: Local Eyes/Signe Skov.
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Søndag aften er der sket et færdselsuheld på rute 24 nær Ribe, hvor en personbil er stødt frontalt sammen med en lastbil. Samtidig er en kvinde blevet fragtet til hospitalet. Kvindens tilstand er dog mindre alvorlig end først antaget, oplyser politiet.

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter færdselsuheldet over for Ekstra Bladet og fortæller, at de er massivt til stede for at undersøge uheldet nærmere.

- Det er en personbil, som er kørt ind i en lastbil. Vi arbejder på højtryk ude på stedet nu, og der er lige nu ved at lande en helikopter, siger Syd- og Sønderjyllands Politis vagtchef, Bjørn Pedersen, til Ekstra Bladet.

Ruten er igen åbnet for al trafik, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi sent søndag aften på Twitter.

En person kom til skade ved færdselsuheldet og blev fløjet væk i en helikopter, fortalte Syd- og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet klokken 20.00.

- Vi arbejder stadig på højtryk derude. Vi ved ikke så meget endnu, men vi ved, at en person er blevet fragtet væk i en helikopter og er i kritisk tilstand, siger Bjørn Pedersen til Ekstra Bladet.

Politiet oplyste tidligere på aftenen, at der er tale om en 45-årig kvinde fra Esbjerg, der er kvæstet efter færdselsuheldet. Kvinden er blevet fragtet til Odense Universitetshospital til yderligere undersøgelser.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortalte desuden til Ekstra Bladet klokken 21.35, at arbejdet efter færdselsuheldet er ved at være overstået. Det vides dog fortsat ikke, hvad årsagen til sammenstødet skyldes.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind