Frygteligt: Her 'koger' teenagepige marsvin i mikroovnen

Hun gik langt over stregen, da hun forsøgte at jagte berømmelse

Teenagere går langt for at høste likes på sociale medier, men en 16-årig brasiliansk pige gik langt over stregen i jagten på flygtig berømmelse. Det skriver engelske Metro.

Den 16-årige pige blev angiveligt opfordret af venner til at optage en video, hvor hun 'koger' sit marsvin i mikroovnen. Herefter lagde hun videoen på sociale medier.

I det korte klip kan man se pigen trykke på knappen og herefter fnise, da marsvinet reagerer på strålerne. Heldigvis tog dyret ikke skade af den ellers voldsomme behandling, formentlig fordi den kun blev udsat for strålerne i et kort øjeblik.

Den 16-årige pige ville angiveligt høste likes på sociale medier. Foto: CEN/ALL Over Press.
Den 16-årige pige ville angiveligt høste likes på sociale medier. Foto: CEN/ALL Over Press.
 

Videoen gav dog bagslag for pigen ved navn Vitoria. I stedet for likes, blev hun skældt huden fuld, og der blev oprettet hashtags for at få hende straffet.

Ifølge CEN tog pigens far hende med på politistationen, hvor hun blev tvunget til at gå til bekendelse. Herefter blev marsvinet fjernet af en dyreværnsorganisation og undersøgt hos en dyrlæge, der kunne konstatere, at dyret ikke havde taget skade.

- Min datter er blevet straffet for sin opførsel. Dyret har det godt og på hele familiens vegne vil jeg gerne undskylde. Vi passer på vores dyr og vil aldrig lade noget som dette ske igen, udtaleren faderen, ifølge CEN.