Frygtløs seksårig pige blander sig i væbnet røveri

Den lille pige lagde sig ud med øksebevæbnet røver, som trængte ind i hendes families forretning. Se overvågningsvideo fra forretningen herunder

Følg Krimi

En kun seks år gammel pige hyldes af både sin egen familie og alverdens medier for sit mod i forbindelse med et væbnet røveri mod familiens forretning i den New Zealandske millionby Auckland, der fandt sted mandag. Det skriver blandt andet engelske The Guardian.

Seksårige Sarah Patel var til stede i forretningen, da seks maskerede mænd bevæbnet med blandt andet økser og brækjern trængte ind og overdængede de ansatte med slag og spark.

Den lille pige havde dog ikke i sinde at lade dem slippe af sted med deres handlinger, og lagde sig frygtløst ud med en af gerningsmændene.

Var ikke bange for dem
På overvågningsbåndet fra forretningen ses det, hvordan en af de maskerede mænd truer en ansat med en økse, indtil Sarah Patel løber hen og forsøger at få ham væk.

Da den lille pige får øje på gerningsmandens økse, trækker hun sig dog tilbage, og hjælper i stedet sin bedstefar ud af lokalet.

Sarah Patel fortalte efterfølgende til New Zealand Herald at hun 'prøvede at redde' den ansatte, og at hun 'ikke var bange' for den bevæbnede mand, skriver The Guardian.

Sarah Patels far, Suhail Patel, udtalte efterfølgende, at han var meget stolt af sin datter, som forståeligt nok var rystet oven på den voldsomme hændelse. Hun skulle dog være ved at komme sig.

- I går aftes var hun i chok. Vi har prøvet at fortælle hende hvor modig hun er og den slags, fortæller Suhail Patel til det new zealandske medie stuff.co.nz.

Meget unge gerningsmænd
Da de seks gerningsmænd flygtede fra stedet, blev de jagtet af både politi og familien Patel, som sluttede sig til jagten i familiebilen.

Fem gerningsmænd på blot 16 år blev pågrebet, da flugtbilen blev stoppet af politiets vejpigge, mens den sidste stadig er på fri fod.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale