Fuld flugtbilist kørte ind i pæl: Glemte kørekortet i bilen

Natten til lørdag jagtede politiet en fuld mand, der endte med at køre ind i en pæl. Manden flygtede fra stedet, men glemte sit kørekort i bilen

Det var her på Østerbro i København, at en mand forsøgte at flygte fra et færdselsuheld. Problemet var bare, at han havde glemt sit kørekort i bilen (Foto: Google Maps)
Det var her på Østerbro i København, at en mand forsøgte at flygte fra et færdselsuheld. Problemet var bare, at han havde glemt sit kørekort i bilen (Foto: Google Maps)
Følg Krimi

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst).

Hvis du har tænkt dig at flygte fra politiet, så er det ikke jordens smarteste ide at efterlade din identifikation på gerningsstedet.

Alligevel lykkedes det for en beruset mand i København.

Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

- I nat havde vi et færdselsuheld på Østerbro, hvor vi jagtede en bil, der endte med at køre ind i en pæl i en soloulykke. Efterfølgende flygter han fra stedet, siger Carsten Reenberg til Ekstra Bladet.

Men selv om manden flygtede fra stedet, så behøvede politiet ikke at finde deres indre Sherlock Holmes frem. Manden havde glemt sit kørekort i bilen, og derfor var det ingen sag at finde frem til ham.

- Det var et leaset køretøj, og han havde glemt sit kørekort i bilen, så vi finder hurtigt frem til den formodede fører på sin bopæl, siger vagtchef Carsten Reenberg til Ekstra Bladet.

Uheldet skete klokken 02.59 i krydset mellem Jagtvej og Vennemindevej på Østerbro.

Politiet har nu sigtet manden for spirituskørsel og afventer resultaterne fra en blodprøve taget kort efter anholdelsen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+