Fuld københavnsk klatretyv på damejagt slår sig vildt

Politiet efterlyser en beruset tyv, som stak af med en dyr zinkstatue

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En ung mand kunne den 7. maj i år konstatere, at det, som lignede en god bytur, ikke endte med en scoring. Men så let gav den unge bejler ikke op.

Stavrende
I Jorcks Passage i København kommer han ifølge overvågning fra politiet stavrende, mens han kigger på de flotte zinkstatuer tre-fire meter over hans hoved. Og specielt én fanger hans opmærksomhed.

- Efter at have prøvet at charme hende ned fra taget med varme blikke, måtte han dog sande, at den smukke ungmø ikke var lige sådan at erobre, skriver politiet på Facebook.

Sådan så det ud ved guldsmeden efter tyveriet (Foto: Lind Foto/Rene Lind) Krimi Voldsomt tyveri: Kørte rendegraver ind i guldsmed

Vejen til succes
Et nedløbsrør skulle dog vise sig at være vejen til hendes hjerte. I hvert fald i første omgang. Her klatrede tyven op og op og forsvinder ud af billedet på overvågningsvideoen.

Men få sekunder senere kommer han bragede ned mod det hårde stengulv og med ungmøen efter sig. På en eller anden måde lykkedes det ham at vriste hende fri.

- Parret faldt et par meter ned på det hårde stengulv, hvor de landede uskadt i hinandens arme. Derpå tog han skønjomfruen over skulderen og bar hende væk, lyder det i politiets opdatering.

Roskilde 2016 Overfald og brand: Her er døgnet på Roskilde

Dyr figur
Den fulde mand har jo nok måtte indse, at han ikke kunne gøre scoringen færdig, da han endelig fik 'kvinden' med hjem. Samtidig har han dog været så glad for hende, at han ikke har afleveret hende tilbage.

Zinkfiguren har en værdi 75.000 kroner, og derfor er politiet ganske interesseret i at komme til at tale med den unge bejler eller måske få opklaret, hvad der skete med hende efter eventyret.

Har du set eller kender du denne romantiske klatretyv, så kontakt Københavns Politi på tlf.: 114 eller 3314 1448.

1 af 2 - "Er du okay?" Her trøster klatretyven sin nye scoring efter faldet. (Foto:
2 af 2