Fundet død i cellen: Bandidos hylder afdød bror

En 24-årig Bandidos-rocker, der var sigtet for trippeldrabet på Frederiksberg, blev fredag aften fundet død i sin celle

Bandidos mindes deres 24-årige 'bror', som fredag døde i sin fængselscelle. Der er formentlig tale om et selvmord. (Privatfoto)
Bandidos mindes deres 24-årige 'bror', som fredag døde i sin fængselscelle. Der er formentlig tale om et selvmord. (Privatfoto)

Ved du noget om sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

- Vores elskede bror Bandido (navn udeladt, red.) er igår gået bort.

Sådan indleder Bandidos MC Denmark en udtalelse om det dødsfald, der i går aftes rystede rockerklubben. Her stod det klart, at et af deres medlemmer, en 24-årig mand, var fundet død i sin celle i Holbæk Arrest, hvor han sad fængslet i forbindelse med et tredobbelt drab på Frederiksberg.

Politiet efterforsker sagen som et selvmord.

- Bandidos MC Denmark sender sine varmeste tanker til (navn udeladt, red.) familie, og vores brødre i (navn på den lokale Bandidos-afdeling udeladt, red.). Vi ses i forever chapteret bror, skriver Bandidos og afslutter med 'Love, Loyalty and Respect. Bandidos MC Denmark'.

Flere medlemmer af rockerklubben sender desuden en sidste hilsen til deres afdøde ven på deres private Facebook-profiler.

Et medlem af Bandidos er fundet død i sin celle. Manden på billedet her har intet med sagen at gøre. (Arkivfoto: Kenneth Meyer) Krimi Sigtet for trippeldrab: Bandidos-medlem fundet død i cellen

Ifølge flere kilder havde en af de nu sigtede – et fuldgyldigt Bandidos-medlem – haft et møde med en eller flere af de tre nu dræbte i tiden forud for drabet. Mødet endte med, at rockeren blev stukket med kniv. arkivfoto: Kenneth Meyer Krimi Grusom teori efter masse-anholdelse: Trippeldrab var rockerhævn

Den 24-årige Bandidos-rocker blev fængslet 19. april - seks måneder efter trippeldrabet på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg. Her blev tre unge mænd - Mike Vinther, Suhaib Jaffar og Phillip Rasmussen - skudt og dræbt, mens de lå og sov.

Ifølge politiets sigtelse var i alt seks mænd involveret i drabet, men kun tre af dem var til stede i lejligheden. Andre havde angiveligt deltaget i planlægningen og havde blandt andet været med til at skaffe de to våben, der blev benyttet - en pistol og et haglgevær.

Københavns Politi, der efterforsker sagen om det tredobbelte drab, bekræfter dødsfaldet.

- Vi kan bekræfte, at en af arrestanterne i sagen om trippeldrabet i går aftes blev fundet død i sin celle. De pårørende er underrettet, siger vicepolitiinspektør i Københavns Politi, Hans Erik Raben.

Phillip Rasmussen, Mike Vinther og Suhaib Jaffar blev dræbt natten til 11. november sidste år. (Privatfoto)
Phillip Rasmussen, Mike Vinther og Suhaib Jaffar blev dræbt natten til 11. november sidste år. (Privatfoto)
 

Sagen efterforskes som et selvmord, og liget skal nu obduceres. Det er Midt- og Vestsjællands Politi, der står for efterforskningen, men da der er tale om en sigtet i sagen fra København, er det Københavns Politi, der udtaler sig i første omgang.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger cirkulerer der lige nu en sms i Bandidos-kredse, hvor man mindes den afdøde, og hvoraf det fremgår, at han skulle være fundet i sin celle i Holbæk Arrest.

Drabschef ved Københavns Politi, Hans Erik Raben, fremviser de formodede gerningsvåben brugt ved trippeldrabet

Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev slået ihjel på Frederiksberg natten til 11. november i fjor. Fotos: Kenneth Meyer og privat Krimi Sigtet i sag om trippeldrab havde krudtpartikler i ansigtet