Fyns Politi: Yngre mand svært kvæstet efter gaderæs

Tre personer kom lørdag aften til skade i en færdselsulykke på Rugårdsvej i Odense, der involverede tre køretøjer. En person er svært tilskadekommen

Foto: LOCAL EYES
Foto: LOCAL EYES
Følg Krimi

Ifølge Fyns Politi kørte to biler formentligt om kap lørdag aften, da den ene af bilerne, stødte frontalt sammen med en tilfældig bilist i en Hyundai, der kom kørende i den modsatte retning.

Ved sammenstødet blev Hyundaien skubbet ind i et tredje køretøj.

- Øjenvidner har fortalt os om et voldsomt kørselsforløb med to biler i udadgående retning på Rugårdsvej  i Odense inden uheldet. Vi formoder, at der er tale om gaderæs, altså at de har kørt om kap, sagde vagtchef Steen Nyland fra Fyns Politi natten til søndag.

En af personerne, der er svært kvæstet, er bragt til behandling på Odense Universitetshospital.

- Der er tale om føreren af den Volvo, som kørte om kap. En ung mand i begyndelsen af 20'erne, Det var ham, som lavede en fejl, der førte til sammenstødet. Det ved vi fra vidneforklaringer og undersøgelser på stedet, siger vagtchefen.

Føreren af Hyundaien samt en person fra den tredje bil i uheldet pådrog sig mindre skader. Begge er blevet tilset på hospitalet.

Den anden bilist, som deltog i det formodede gaderæs, kørte fra stedet efter sammenstødet mellem de tre andre biler.

Det er endnu ikke lykkedes for politiet at få kontakt til føreren af den bil, oplyser Steen Nyland.

Rugårdsvej var fuldstændig spærret af i begge retninger ved Prins Valdemars Vej i over to timer efter trafikuheldet, der blev anmeldt omkring klokken 20.

Andre byer, blandt andet Aarhus og København, har denne sommer været plaget af bilister, der kører om kap på offentlige veje.

Fyns Politi oplyser søndag morgen til Ekstra Bladet, at der ikke er en yderligere melding omkring den svært tilskadekomnes tilstand. En trafikinspektør er i skrivende stund i gang med at undersøge, hvorvidt de involverede kørte om kap.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+