Gaderæsere lukkede motorvej: Se de vanvittige stunts her

De ulovlige gaderæsere er et stort problem for det lokale politi, der kæmper med at få lukket ned for fartvanviddet

Ræserbøller spærrer motorvej i Californien for at lave stunts. Video: AP / Newsflare

Måske er 'The Fast and The Furious'-filmene rent faktisk ikke så virkelighedsfjerne, som man skulle tro.

I hvert fald har der udspillet sig et ræs i Californien, som ligeså godt kunne være en scene fra de populære film, der handler om ulovligt gaderæs.

Blokerede bro for at lave 'donuts': Så faldt dækket af

En gruppe gaderæsere afspærrede en motorvej i Californien omkring klokken 01.10 om natten, skriver Newsflare.

Publikum er vilde med de ulovlige racere, men det er ikke helt ufarligt at overvære. Flere er ved at blive kørt ned, og en enkelt går sågar over i den anden bane af motorvejen.

Se fartbøllerne udfolde sig i videoen i toppen af artiklen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Livsfarlige løb
Disse ulovlige løb er livsfarlige, og det lokale politi er i høj grad opmærksomme på løbene, som de ser som et kæmpe problem.

- Det er alt for omfattende. Vi har ikke folk nok til at holde øje med det hele, har David Robles, der er betjent i Californien tidligere fortalt til The Guardian.

De fartglade kriminelle på vestkysten er til fare for andre bilister, og flere gange har den uforsvarlige kørsel kostet menneskeliv.

Tilbage i 2016 ramte en ræser en UPS-varevogn på motorvejen i Los Angeles. Dette medførte et større sammenstød, der tog livet af tre mennesker.

I maj gik det endnu en gang galt, da en Honda Accord kørte i den forkerte bane i høj fart. Her ramte den en modkørende bil på en lille bakke. Sammenstødet endte med at dræbe to drenge på henholdsvis seks og otte år.

Det skriver The Guardian.