Gammel bodega er gået op i røg

Søndag aften gik der ild i den gamle bodega på Søborg Hovedgade

Det er en gammel bodega, der er i flammer. (Foto: Henrik R. Petersen)
Det er en gammel bodega, der er i flammer. (Foto: Henrik R. Petersen)

Tidligere søndag aften stod den gamle bodega 'Søborg Bodega' i lys lue. Ekstra Bladets mand på stedet fortalte, hvordan det meste af taget stod i flammer og var tæt på væk. Ingen er kommet til skade.

- Brandvæsenet er stadig i gang på stedet. De er ved at slukke det sidste, fortæller vagthavende ved Københavns Vestegns Politi, Kim Svenningsen.

- Der er tale om en tom bygning, siger han.

Indtil videre er der ingen mistanke om, at branden kunne være påsat.

- I morgen skal der brandteknikere ud på stedet i dagslys og undersøge brandårsagen, siger Kim Svenningsen.

Stuen blev orange

En af naboerne til bodegaen fortæller, at han sad foran sin computer, da ilden startede.

- Pludselig blev alt i stuen orange. Da jeg kiggede ud af vinduet var der stor ildebrand, fortæller Kenneth Lundgreen til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at bygningen har været lukket ned i mange år.

- Før i tiden bestod Søborg Hovedgade kun af bodegaer. Jeg har ladet mig fortælle, at Søborg Bodega var en af de populære, siger Kenneth Lundgreen, som dog aldrig selv er kommet på Bodegaen.

Den omtalte bodega har tidligere været omtalt i Ekstra Bladet i forbindelse med faldefærdige spøgelseshuse, der er efterladte og til stor gene for naboerne.

Dette hus på Parksvinget ved Esbjerg har stået tomt i 37 år. Den kvindelige ejer forlod det efter et tragisk dødsfald og har stort set ikke sat sine fødder på grunden siden. Huset står som forladt med møbler, men tiden og ubudne gæster har sat sine spor, så huset nu er forfaldent og gennemrodet. (Foto: Christer Holte) Samfund Galleri: Her er Danmarks forladte huse

Gladsaxe Kommunes borgmester Karin Søjberg Holst sagde tilbage i 2012 til dinby.dk, at kommunen gerne så bygningen fjernet. Det er dog aldrig sket.