Gasangreb på bibliotek

Tre personer er søndag aften overfaldet med gas efter et slagsmål

Politiet var til stedet på biblioteket i går aftes, efter anmeldelsen om slagsmål, som viste sig at have ført til et gasangreb. Foto: CLAUS HANSEN/FOLKETIDENDE
Politiet var til stedet på biblioteket i går aftes, efter anmeldelsen om slagsmål, som viste sig at have ført til et gasangreb. Foto: CLAUS HANSEN/FOLKETIDENDE
Følg Krimi

Søndag aften er tre personer angiveligt blevet overfaldet med gas på hovedbiblioteket i Nykøbing på Falster. Politiet fik først en melding om et slagsmål på stedet.

Da politiet ankom talte de med de tre personer, som angiveligt var blevet overfaldet, som kunne fortælle, at det var endt ud i et gasangreb, skriver Folketidende.

De tre gerningsmænd var efter sigende stukket af fra stedet. Da de stak af, har de angiveligt kastet nogle patroner med gas ind på bibiloteket, kan Folketidende fortælle.

- Der er tegn på, at man har sprøjtet med noget CS-gas. Det er sådan nogle patroner, man kan købe i Tyskland. Det kan godt virke til, at det er det, der er sket, siger vagtchef Mikkel Kjærgaard fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Folketidende.

Ingen er anholdt endnu, men politiet undersøger, om gerningsmænd og de tre personer, som politiet talte med på stedet, kender hinanden.

- Vi skal have afhørt de personer, der træffes. Så må vi se, om det er nogen, de kender. Det kan jo tænkes, det er en eller anden form for gengældelse, fortæller vagtchef Mikkel Kjærgaard til Folketidende.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi uden held.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind