Gerningsmand skyder seks i USA: Kvindelig politibetjent ramt otte gange

To politibetjente er blandt i alt seks ofre for skudmands kugler i Philadelphia i nat

Følg Krimi

To politibetjente og fire civile borgere er blevet skudt i Philadelphia, USA.

Det skriver flere amerikanske medier. Heriblandt CBS News.

Også gerningsmanden selv er blevet skudt og dræbt, forlyder det fra politiet.

Episoden fandt sted klokken 23.20 lokal tid (5.20 lørdag morgen dansk tid) i West Philadelphia tæt på 51st Street og Sansom.

Detaljer om hændelsen er netop kommet frem på et pressemøde. Her fortalte politikommissær Ross ifølge CBS News, at en mand gik hen til en politibil og gav sig til at skyde ind i bilen uden at sige en lyd. I bilen sad politiassistent Sylvia Young. Hun blev skudt i alt otte gange.

Efter at have skudt den kvindelige politibetjent skulle den formodede gerningsmand været flygtet. Senere affyrede han igen sit våben på en bar, hvor han ramte en sikkerhedsvagt. På vej ud af baren brugte han en kvinde som skjold, og han skød også hende, forlyder det.

Ross fortalte videre på pressemødet, at gerningsmanden flygtede igen og skød ind i endnu en bil, hvor han ramte en mand og en kvinde i brystkassen. De er begge ifølge politiet i Philadelphia i kritisk tilstand.

Begge betjente er indlagt
Herefter kom det til en skudveksling mellem gerningsmanden og en mandlig betjent. Den mandlige betjent blev ramt af skud, men det lykkedes også at ramme gerningsmanden, der blev dræbt.

Den mandlige betjent har det efter omstændighederne godt. Og også den kvindelige betjent er utroligt nok heller ikke kommet alvorligt til skade på trods af, at hun altså blev ramt af skud otte gange. Begge er stabile og er indlagt på Penn Presbyterian Medical Center.

Vidner fortæller til lokale medier, at den mandlige betjent blev ramt i hånden, og at den kvindelige betjent tilsyneladende skulle være blevet ramt direkte i sin skudsikre vest.

Omstændighederne omkring skyderiet er stadig uklare. Politiet fortæller, at de stadig ikke vil udelukke, at der kan være flere gerningsmænd.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.