Annonce:
Annonce:

Gigantisk trafikulykke: - Flere er alvorligt kvæstet

En fuldstændig horribel ulykke har fundet sted i Nordjylland på motorvej E45. Politiet bekræfter over for Nordjyske, at to personer er døde. Flere er alvorligt kvæstede, og politiet har oprettet et evakuerings- og pårørende-center i Hobro

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Omkring klokken 9.30 torsdag morgen fandt en kæmpe trafikulykke sted på motorvej E45 mellem afkørsel 37 og 38 tæt på Fårup.

Ekstra Bladet har set video fra stedet, der viser langt over ti biler og lastbiler involveret i ulykken. Ifølge Nordjyske skulle mindst 18 køretøjer være impliceret i ulykken, herunder tre lastbiler.

- Vi arbejder i øjeblikket ude på stedet, og der er sendt politi, ambulancer og redning til stedet, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Henrik Skals, der har ansvaret for indsatsen.

Foto: Ekstra Bladet
Foto: Ekstra Bladet
 

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at flere er kommet alvorligt til skade. Politiet kan for nuværende ikke oplyse yderligere.

De pårørende er endnu ikke underrettet.

Annonce:

Spærret i begge retninger
Som følge af ulykken er motorvejen omkring ulykkesstedet spærret i begge retninger, og det vil den være i en rum tid endnu, mens beredskaberne arbejder på stedet.

- Sideløbende med redningsindsatsen arbejder vi på politimæssigt med at afhøre vidner og trafikanter og undersøge omstændighederne ude på stedet, så vi kan få danne os et overblik over årsag, men det arbejder kommer til at tage lang tid, oplyser politiet

Alle bilister opfordres til at finde alternative ruter, da vejen vil være spærret længe.

Ekstra Bladet følger sagen ...

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også: - Det er utroligt, hvad nogle mennesker overlever

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: