Annonce:
Annonce:

Giver ikke op i ubådssagen: Nu skal lighunde søge igen

Politiet mangler stadig at finde den afdøde Kim Walls arme og hendes og drabssigtede Peter Madsens mobiltelefoner

Her bliver lighundende sendt på vandet første gang i søgen efter Kim Wall. Video: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Det er nu besluttet, at de svenske lighunde endnu engang skal forsøge at finde de resterende ligdele fra Kim Wall, der døde om bord på ubåden UC3 Nautilus og blev parteret af af drabssigtede Peter Madsen.

Det bekræfter drabschef i Københavns Politi, Jens Møller.

- Vi dykker stadig og har stadig et samarbejde med de svenske lighunde, og det bliver vi ved med et stykke tid endnu. De svenske lighunde kommer tilbage til Danmark, siger Jens Møller.

Det er endnu uvist, hvornår de konkret kommer på vandet.

- Vi er ikke sikre på, hvornår vi kommer over og arbejder med hundene. Det er vejret, der er det vigtigste. Men vi kommer over med to hunde og en bådfører, siger kriminalkommissær Mattias Sigfridsson fra politiet i Malmø, der er bindeled mellem Sverige og Danmark i sagen om den svenske journalist.

Peter Madsen nægter drab og anden kønslig omgang end samleje, men han erkender, at han har parteret Kim Wall. Foto: Kenneth Meyer
Peter Madsen nægter drab og anden kønslig omgang end samleje, men han erkender, at han har parteret Kim Wall. Foto: Kenneth Meyer
 

Annonce:

Ekstra Bladet har tidligere skrevet om hundene Ace og Ben, der har assisteret i eftersøgningen. Det er også dem, der skal hjælpe til i denne omgang.

Da Jens Møller holdt pressemøde den 30. oktober i forbindelse med, at Peter Madsen gik med til en frivillig fristforlængelse, fortalte han, at forsvarets dykkere gennem de seneste 14 dage havde dykket intensivt i Køge Bugt i alt syv dage.

- Vi har desværre ikke gjort yderligere fund. Det vil sige, vi mangler stadigvæk armene, vi mangler stadigvæk to mobiltelefoner, og vi mangler måske også yderligere værktøj eller andet, som kan være interessant i sagen. sagde han og tilføjede, at de også overvejede, om det gav mening at lave en aftale med de svenske lighunde.

Og det er altså det, der er besluttet nu.

Peter Madsen er varetægtsfængslet frem til 15. november. Det er endnu uvist, om han går med til frivillig fristforlængelse igen, eller om retten bliver sat.

Du kan læse mere af Ekstra Bladets dækning af den spektakulære sag her.

Leder efter to iPhones på havets bund: Sådan genskabes telefonernes data

Raket-Madsens ven: Alle har tabt

Peter Madsen skifter forklaring: Løgn på løgn på løgn

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: